Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
06:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розпочався новий концертно-театральний сезон

Розпочався новий концертно-театральний сезон
На Дніпропетровщині у вересні – жовтні у концертно-театральний сезон 2013-2014 років свої двері для глядачів відкривають 4 театри обласного підпорядкування, 2 обласних концертних заклади, 10 міських театрів та 2 цирки.

«Своєю натхненною працею творчі колективи створюють театральну історію рідної Дніпропетровщини. Їх талант пробуджує у серцях глядачів щирі людські якості та любов до театрального мистецтва. Сподіваюсь, що творча відпустка стала для діячів мистецтва періодом народження нових задумів та яскравих вистав. Переконаний, вони втіляться у цьому театральному сезоні»,- йдеться у привітанні Дмитра Колєснікова.

Керівник регіону також підкреслив, що особливо важливо долучати до театрального мистецтва сільське населення. Тому за його дорученням у регіоні проходить обласна мистецька акція «Будуємо нову Дніпропетровщину». Її метою є створення комфортних умов для відпочинку сільського населення, сприяння відродженню національної культури, звичаїв, традицій та обрядів. Також важливим аспектом акції є розвиток народних ремесел, розповсюдження серед сільського населення кращих зразків національно-культурного надбання.

Продовжуються заходи щодо безкоштовного відвідування вечірніх вистав театрально-концертних закладів обласного підпорядкування старшокласниками, учнями коледжів, дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, працівниками бюджетної сфери області та ветеранами Великої Вітчизняної війни, які мешкають у сільській місцевості та малих містах. 9 709 жителів регіону зазначеної пільгової категорії за перші шість місяців цього року переглянуло 121 виставу та 109 концертів.

20 вересня 2013 року Криворізький державний цирк відкриває сезон цирковою програмою Великий цирк Азії «Алтин-орда», який розпочинає велике турне в Україні вперше за 20 років.

21 вересня 2013 року Дніпропетровський державний цирк відкриває сезон цирковою програмою «Цирк-шоу-феєрія».

У вересні – жовтні 2013 року усіх жителів області гостинно запрошують на свої вистави та концерти обласні театри та заклади культури, міські театри області, які покажуть найкращі свої вистави, прем’єри та концерти.

Більш докладну інформацію про концерти та вистави, репертуар обласних та міських театрів й закладів культури, анонси глядач може дізнатися на веб-сайтах театрів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мер  (12.10.13 11:37): Пока такие "шариковы"как Колесников будут руководить страной,культуры у нас не будет.Все живое уничтожается на корню.Кого мы выбираем? Відповісти | З цитатою
Многоликий Анус  (25.09.13 12:49): Шо за бездарь пишет Вам, г-н Колесников, роль? Шлите его в творческий вояж по собственному желанию. Сельское население надо приобщать к земле. Не восПРинимайте буквально, г-н губернатор, я в добром смысле этого слова. И давайте там без народных ремёсел - плуг можно тягать и за трактором, а урожай снимать комбайном, короче - на цирк селяне и в город могут ПРиехать глянуть.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті