Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
01:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Каміль Примаков: «Управління земельних ресурсів мають допомогти школам з оформленням права власності на землю»

Каміль Примаков: «Управління земельних ресурсів мають допомогти школам з оформленням права власності на землю»
Через не можливість оформити право власності на землю навчальні заклади міста не можуть використати виділені їм кошти з міського бюджету на ремонт чи реконструкцію навчальних закладів. Про це сказав під час чергової сесії міськради сказав керівник міжфракційного депутатського об’єднання «Батьківщина» Каміль Примаков.

«В рішенні нинішньої сесії знято 2 млн грн. з реконструкції спорткомплексу однієї з шкіл через те, що керівництво навчального закладу не оформило право власності на землю. Така проблема виникла у багатьох шкіл міста. Зараз із 361 школи та дитсадків тільки 77 оформили у власність земельну ділянку, на якій розташований навчальний заклад», - сказав Каміль Примаков.

Каміль Примаков наполягає на допомозі профільних управлінь і департаментів міськради у оформленні права власності на землю та роз’яснення процедури оформлення землі.

Як відомо, порядок відведення земельних ділянок по фактичному розміщенню шкіл затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте