Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
22:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відбувся підсумковий семінар з розробки сценаріїв розвитку держави

Відбувся підсумковий семінар з розробки сценаріїв розвитку держави
На Дніпропетровщині пройшло засідання експертного круглого столу «Сценарії економічного розвитку України».

У засіданні взяли участь перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков, представники Світового економічного форуму, Фонду «Ефективне управління» та експерти українського та міжнародного рівня. Зокрема, представники влади і держструктур, економісти, представники Координаційного центру реформ при Адміністрації Президента України, представники бізнесу та асоціацій, освіти і науки. Під час круглого столу йшло обговорення проекту сценаріїв економічного розвитку України, який буде представлений 5-6 листопада на Економічному форумі в Києві.

За словами Ірини Акімової, на сьогодні функціонує оргкомітет з розробки сценаріїв, до якого увійшли представники Уряду України, бізнесу та експертів. Надалі дані сценарії будуть використані для розробки стратегії України.

«На основному форумі в Давосі взимку 2014 будуть представлені сценарії розвитку України на довгострокову перспективу. Сама розробка сценаріїв зайняла більше року підготовчої роботи - проходили семінари в Лондоні, Арабських Еміратах. В умовах, коли відбуваються активні і глобальні інтеграційні процеси і ризики, і можливості, збільшуються», - сказала вона.

Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков зазначив, що Дніпропетровщина вже давно співпрацює з Фондом «Ефективне управління» в розробці та реалізації стратегії розвитку регіону. Стратегією передбачені конкретні кроки для зміцнення регіональної економіки та реалізації проектів.

Молодший директор, заступник керівника групи стратегічного прогнозування Всесвітнього економічного форуму Стефан Мергенталер зазначив, що в Давосі Україна представить 3 сценарії економічного розвитку, над складанням яких працювали понад 200 представників вітчизняного та закордонного бізнесу.

«Ми об'єднали зусилля бізнесу, влади та експертів для того, щоб розробити зрозумілі сценарії розвитку та вивести їх на міжнародну арену для обговорення світовими експертами для того, щоб надалі допомогти у виробленні Стратегії подальшого розвитку», - підкреслив Стефан Мергенталер.

Довідка: Міжнародний економічний форум - швейцарська неурядова організація, найбільш відома організацією щорічних зустрічей в Давосі. На зустрічі запрошуються провідні керівники бізнесу, політичні лідери, мислителі та журналісти. Предметом обговорення є найбільш гострі світові проблеми, включаючи охорону здоров'я та охорону навколишнього середовища.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Патриот Приднепровья 1  (08.10.13 18:46): Завтра, на Фестивальном причале, что на Набережной в 11.00 состоится собрание горожан и гостей Днепропетровска по поводу проведения референдума за вхождения Украины в Таможенный союз или в Евросоюз. Каждый вправе высказать свое пожелание, но при этом каждый имеет право поддержать такой референдум, ведь это и есть суть народовластия. К сведению - власть не хочет допустить такого референдума, поскольку уже вострит лыжи на Европу, где лежат их "кровные" сбережения. У кого их там нет, посмотрите ролик вруна-Яценюка и увидите, как станет классно нам после вхождения в распадающийся Евросоюз. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кадровик  (08.10.13 15:01): Ну вот, хоть кто-то думает о будущем страны системно. А где же оппозиция, где их прожекты чего нам делать и как жить? Відповісти | З цитатою
Матильда  (08.10.13 13:03): Со здравоохранением и образованием в Украине рыгионалы уже разобрались. Убили. Теперь добивают экономику. Відповісти | З цитатою
Alex.  (08.10.13 07:54): Давно уже сделано...Переслегиным и ко. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті