Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
04:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Центральній міській бібліотеці – екскурсійний бум

|«« «« »» »»|

З початком осінніх канікул щодня до бібліотеки приходять з різних шкіл Дніпропетровська та навіть шкіл області групи учнів.

З цікавістю вони знайомляться з новими книгами на допомогу вивченню шкільних програм, кращими зразками української та зарубіжної художньої літератури, залишаються у захваті від кількості цікавих журналів: «Вокруг света», «Бронеколекия», «Компьютер», «Крылья родины», «Лиза», «Отдохни». Втомившись від читання, екскурсанти завзято грають у рухливі ігри на платформі Xbox+Kinect. Новітні технології в бібліотеках – це не тільки книга, комп'ютер та Інтернет, а ще й можливість побігати, пострибати, а це так важливо для підлітків. Гостинно зустрічає відвідувачів і міні-галерея живопису у відділі літератури з питань мистецтв, зараз там представлені роботи учнів Петриківської ДХШ ім. Т.Я. Пати.

А ще виявляється у бібліотеці можна переглянути фільми на засіданнях кіноклубу «Шедеври слов'янського кіно» у Центрі слов'янської писемності і культури.

Запрошуємо всіх бажаючих познайомитися з новими можливостями проведення дозвілля в Дніпропетровській Центральній міській бібліотеці (вул. Леніна, 23, тел.: (056)7403711, 7450557, 7403715).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


педобир  (01.11.13 07:34): педобир тоже ходит в библиотеку ! у педобира счастливые деньки ! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте