Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
02:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Державна комісія провела спільні навчання рятувальників, комунальних та інших служб в усіх регіонах

|«« «« »» »»|

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації взимку Державна комісія провела спільні навчання рятувальників, комунальних та інших служб вже в усіх регіонах, повідомив Олександр Вілкул.

«Для підвищення ефективності системи оперативного реагування на надзвичайні ситуації взимку Державна комісія провела спільні навчання рятувальників, комунальних служб та інших вже в усіх регіонах», - сказав Віце-прем'єр-міністр, голова державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул.

Під час навчань були змодельовані ситуації різкого похолодання, сильних снігопадів та хуртовин. У зв’язку з цим перед регіональними оперативними штабами та відповідними службами ставилися завдання забезпечити регулювання руху пасажирського, легкового і вантажного автотранспорту та організації робіт автодорожніх та комунальних служб. Особливу увагу необхідно було приділити забезпеченню проїзду транзитного великовантажного автотранспорту та розміщенню його на спеціально відведених місцях. Також учасникам тренувань необхідно було оперативно відремонтувати мережі електро-, тепло-, водопостачання та водовідведення, які за сценарієм були пошкоджені. Були актуалізовані плани взаємодії служб з волонтерами та система інформування населення щодо погіршення погодних умов і дій, які вживаються владою для забезпечення безпеки громадян та систем життєдіяльності.

«Завдяки таким тренуванням актуалізуються схеми взаємодії оперативних штабів та всіх відповідних служб. Це дозволить мінімізувати наслідки надзвичайних ситуацій взимку», - сказав Олександр Вілкул.

Наразі, в цілому по Україні до протидії можливим надзвичайним ситуаціям в осінньо-зимовий період до стану готовності вже приведено Міжвідомче угрупування сил у складі 40,6 тис чоловік, підготовлено понад 11,5 тис одиниць спец техніки та 6,5 тис комунальної техніки. Також за завданням Уряду складена база і укладені договори з підприємствами по залученню техніки у підприємств на випадок надзвичайної ситуації у зимовий період – це ще додатково 4,5 тисячі техніки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ir Shi  (07.11.13 15:23): Это все хорошо. Но лучше людям и самим позаботиться о своей защите на случай всяких непредвиденных и неприятных ситуаций. Это можно сделать с помощью страховки. Например, УНИКАльная программа "Дом и все, что в нем" дает защиту в разных ситуациях - кражах, пожарах, стихийных бедствиях и даже на случай выливания воды из коммунальных систем. Ответить | С цитатой
НБУ указал не отдавать депозит  (03.11.13 11:35): Не секрет, что иногда решения руководства главного банка страны, мягко говоря, шокируют рядовых жителей Украины. Не успели граждане свыкнуться с мыслью о том, что для них ограничили оборот наличности, а скоро могут заставить все имеющиеся ресурсы на валютных депозитных вкладах конвертировать в гривну, так как властям необходимо было закрывать огромные прорехи в золотовалютном резерве государства, так сегодня стало известно, что Национальный банк объявил еще об одной вынужденной мере, к выполнению которой призвал все финансово-кредитные учреждения страны.

В обращении руководства банка речь шла о необходимости невозвращения депозитных вкладов населения. Альтернативу нашли в уже знакомых многим казначейских векселях. Для тех, кто еще не понял, что это такое объясняем: приходя в банк за своими деньгами, которые руководство банка предлагало вернуть через оговоренный промежуток времени с определенными процентами, на руки вам выдают не ваши кровные, а какие-то бумажки
Ответить | С цитатой
Житель Днепра  (02.11.13 22:29): Вилкул сказочник,какие тренуваня, у меня в доме на Титова 17 до сих пор нет отопления, куда только не звонил и на горячую линию колесника и в аварийную службу и в горисполком все до пи... ды. Эти сказочные персонажи все обещают, а когда коснется дела так хрен ты их увидишь. Ответить | С цитатой
вася  (01.11.13 19:43): ну *** с таким рятувальником ПеРезимуем. Одно выражение лица дорогого стоит... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте