Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
02:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 ноября

Криминальная сводка на 3 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

02.11.2013 до Павлоградського міського відділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1981 р.н. Заявник повідомив про те, що 28.05.2013 о 01.00 в одному з кафе його знайомий, штовхнувши в спину, заволодiв мобiльним телефоном та грошима 40 грн. Сума збитку - 640 грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1991 р.н.

Працівниками Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж жінки 1992 р.н., який мав мiсце 28.07.2013 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1981 р.н. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

03.11.2013 до Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1989 р.н. Заявник повідомив про те, що 02.11.2013 о 23.00 непрацюючий чоловік 1979 р.н. по вул. донецьке шосе шляхом ривка заволодiв мобiльним телефоном. Сума збитку склала - 1 тис. 500 грн. Зловмисник - затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Новомосковського міського відділу міліції за грабiж жінки 1975 р.н., що мало мiсце 11.03.2013 встановлений та затриманий непрацюючий раніше судимий чоловік 1991 р.н.

Сектором по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Павлоградського міського відділу міліції 02.11.2013 в ході проведення оперативно-розшукових заходів у непрацюючого чоловіка 1946 р.н., вилучено 4 склянi закритi колби, вагою 100 грам кожна (загальна вага 400 грам), з речовиною, яка за своїми зовнiшнiми ознаками схожа на сильнодiючу отруйну речовину - ртуть. Як пояснив зловмисник дану речовину вiн знайшов та зберiгав її за мiсцем мешкання з метою подальшого перепродажу. Вилучену речовину направлено для зберiгання та подальшої утилiзацiї. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

03.11.2013 до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського відділу міліції звернувся чоловік 1972 р.н. Заявник повідомив про те, що о 15.05 на його мобiльний телефон подзвонив невiдомий чоловiк та повiдомив, що його син знаходиться у мiлiцiї за бiйку в ходi якої вiн пошкодив ноутбук, та для його визволення необхiднi грошi у розмiрi 6 тис. грн. Якi необхiдно перерахувати на номер рахунку перерахувавши подзвонив своєму синовi а той пояснив, що нiякого конфлiкту не було, та до мiлiцiї його не забирали. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Зловмисниці загрожує штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років. Прийнятi заходи до встановлення та затримання зловмисника i вилучення викраденого.


Тож міліціонери вкотре звертаються до громадян із проханням не довіряти незнайомцям. Для того, щоб не стати жертвою шахраїв, дотримуйтесь наступних порад:
  • ні в якому разі не вступайте у контакт з незнайомими людьми, які нав’язують вам будь-які послуги;
  • не віддавайте у чужі руки свій мобільний телефон, гроші або ювелірні прикраси;
  • ні в якому разі не впускайте у свій дім сторонніх осіб. Якщо вони видають себе за робітників соціальних служб або інших установ – спитайте прізвище та телефон цієї служби. Зателефонуйте туди та переконайтесь у достовірності інформації;
  • не піддавайтесь пропозиціям обміняти гроші. Адже ніякі операції з грошима не проводять фізичні особи, а різного роду доплати до соціальних виплат надходять до громадян звичним шляхом – на рахунок у банку або ж їх приносить листоноша;
  • в разі, якщо вам телефонують невідомі і повідомляють, що з вашими родичами сталася біда, перевіряйте отриману інформацію.
Якщо Ви, або Ваші родичі стали жертвою шахраїв, негайно звертайтесь до найближчого відділення міліції або за телефоном «102».

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте