Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
02:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 6 ноября

Криминальная сводка на 6 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

06.11.2013 о 19.50 до Інгулецького райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1989 р.н., яка повідомила, що 05.11.2013 о 16.00 неповнолiтня учениця 8-го класу через незачинене вiкно проникла до примiщення кухнi помешкання заявницi, розташованого на першому поверсi, де зi столу вiдкрито заволодiла грошима 200 грн. Заявниця вiдразу до ОВС не звернулась, так як пошуками неповнолiтньої займалась самостiйно. Жінка особисто привела неповнолiтню до райвідділу. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс відомості до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

06.11.2013 о 18.00 в ходi вiдпрацювання працiвниками карного розшуку Новомосковського міськвідділу в с. Пiщанка Новомосковського району у непрацюючого ранiше судимого жителя 1985 р.н., мешканця с. Новоселiвка, вилучено 92 патрони різного калібру. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Слідчий відділ міськвідділу вирiшує питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

05.11.2013 о 00.05 по телефону спецлiнiї «102» до Дніпропетровського міського управління міліції зателефонувала місцева жителька 1983 р.н., яка повідомила, що на кухні за місцем мешкання її подруга 1991 р.н., під час сварки на грунтi ревнощів, ножем спричинила поранення живота своєму співмешканцю 1988 р.н. Виїхавши на місце правоохоронці за вищевказаною адресою, затримали жінку, яка пояснила, що 05.11.2013 о 21.00 на кухні будинку, де вона з подругою та співмешканцем вживали спиртні напої. Під час раптово виниклої сварки (на грунтi ревнощів), ножем, який лежав на столі, вона спричинила співмешканцю зазначене поранення, після чого подруга викликала медичну допомогу. Чоловіка бригада швидкої медичної допомоги доставила та госпiталiзувала до реанiмацiйного вiддiлення. Знаряддя злочину – розкладний ніж зi слідами речовини бурого кольору схожої на кров - вилучено. Слідчий відділ Красногвардійського райвідділу вніс відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин або виправні роботи на строк до 2-х років, або обмеження волі на строк до двох років.

5.11.2013 о 6.10 по телефону спецлінії «102» до Криворізького міського управління міліції звернулась жінка 1988 р.н., яка повідомила, що о 5.55, коли вона йшла на роботу, невідомий, шляхом ривка з руки заволодів сумкою з косметикою та грошима. За скоєння злочину «по гарячих слідах» доставлений до Довгинцівського райвідділу та опитаний непрацюючий чоловік 1989 р.н. У нього вилучено частину викраденого. Слідчий відділ райвідділу вніс відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2-х років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4-х років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте