Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
19:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську в 2014 році пройдуть матчі Національного турніру шкільних команд, присвяченого ЄвроБаскету 2015

|«« «« »» »»|

0:49 / 2.52 Mb
У Дніпропетровську відкрито сучасний майданчик для гри в баскетбол біля закладу освіти навчально-виховного об’єднання № 28 (вул. Володі Дубініна, 12). Це вже 208 спортивний майданчик, що відкритий в Дніпропетровській області в 2013 році. В урочистому відкритті об’єкту взяли участь Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, народний депутат України Іван Ступак та жителі міста.

Загалом в Дніпропетровській області з 2010 року побудовано понад 1000 сучасних спортивно-дитячих майданчиків.

«Наша мета – залучити до занять спортом та здорового способу життя якнайбільше дітей та молоді. Ще в 2010 році було ініційовано регіональну програму зі встановлення спортивних і дитячих майданчиків. І мені відрадно бачити, що команда управлінців, яка працює у регіоні, успішно вирішує соціально важливі завдання, продовжує реалізацію програм, які були започатковані та виходить з новими ініціативами. А з боку Києва ми підтримку забезпечимо», - сказав Олександр Вілкул на відкритті майданчику. Він також зазначив, що на новому баскетбольному майданчику в 2014 році пройде один із матчів Національного турніру шкільних баскетбольних команд Євро-2015 у рамках заходів, присвячених ЄвроБаскету 2015.

«ЄвроБаскет – це не лише спорт високих досягнень. ЄвроБаскет – це розвиток масового спорту та здорового способу життя», - сказав Олександр Вілкул.

Розмір баскетбольного майданчика – 36x18 м. Він повністю відповідає всім необхідним стандартам для ігор і проведення змагань. Тут встановлено наливне гумове покриття, баскетбольні кільця та міні-футбольні ворота. Таким чином, на майданчику, окрім баскетболу, жителі міста, у тому числі підлітки та молодь зможуть також грати в міні-футбол та стритбол.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Серый  (17.11.13 22:17): А в 15-м году пройдут соревнования воднолыжников на Победе. Возле "Ресторана-Пивоварни " на 1-м массиве. Пивка свеженького засосут и на лыжи!!! Вот это спортивно-оздоровительный комплекс!!! А жителям еще одного кабака с фейерверками среди ночи (или под утро) и орущей всю ночь музыкой как раз не хватает. Без этого скучновато как-то. Ура покращенням!!! Ответить | С цитатой
йцуфыв  (17.11.13 19:36): жаль что опять на правом берегу Ж( Ответить | С цитатой
Светлана  (17.11.13 19:15): А почему нет фотографий спортивного зала школы № 15. Стыдно? А в этом зале тренируются между прочим несколько спортивных классов(направления баскетбол). Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте