Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
19:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпропетровську пройшов Форум для жінок-підприємців

В Дніпропетровську пройшов Форум для жінок-підприємців
21 листопада в Дніпропетровську відбувся перший практичний Форум для жінок-власниць бізнесу, на якому були присутні більше чотирьохсот учасниць з п’яти міст України – Дніпропетровська, Донецька, Запоріжжя, Харкова та Києва. Захід розрахований на підтримку та розвиток представниць бізнесу саме східного регіону України.

У відкритті Форуму взяли участь виконуючий обов’язки голови Дніпропетровської обласної ради Анатолій Адамський, Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайєтт та заступник радника з економічних питань Посольства США в Україні Елізабет Хорст.

Я пишаюся нашою роботою, що стосується розширення можливостей жінок-підприємців. Дуже приємно, що і обласна влада дружньо и сприятливо налаштована щодо бізнесменів. Ми проводимо цей захід у Дніпропетровську бо бачимо тут потенціал та ресурси, які сприятимуть економічному зростанню України. І жінки відіграють у цьому процесі ключову та вирішальну роль, - підкреслив Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Статистика твердить: жінки в Україні очолюють 15% середніх та 12% великих бізнес-підприємств. Організатори Форуму переконані, що власний бізнес для жінки – це не тільки можливість самореалізації, а й справедливого заробітку та незалежності від існуючих стереотипів та штампів. Щоб підтримати підприємницькі ініціативи серед жіночого населення було розпочато низку проектів, завдання яких підвищити рівень знань жінок у головних сферах управлінської діяльності. Впродовж Форуму пройшла ціла серія практичних бізнес-сесій за основними тематиками, першочергової важливості для будь-якого бізнесу. Це – фінанси, юридичні аспекти, маркетинг і жіноче лідерство та ефективні комунікації. Також в рамках заходу презентована перша в Україні соціальна мережа для жінок-підприємців.

Всього в Дніпропетровській області діє більше 35 тис. малих і середніх підприємств. За словами голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода, за останні роки обласна рада ініціювала і запровадила низку проектів, які допомагають розвиватися бізнесу в регіоні.

– На наш погляд, саме обмін досвідом та навчання керівників підприємств сучасним технологіям управління – це ефективний механізм підвищення їх кваліфікації. І цей Форум є важливим заходом, що може сприяти подальшому успішному розвитку підприємництва на Дніпропетровщині, – прокоментував подію голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод. - Вже не можна сказати, що підприємницька діяльність - це суто чоловіча справа. З кожним роком жінок, які обрали сферою своєї діяльності бізнес, стає все більше. Цілеспрямованість і наполегливість жінок, помножені на вміння спілкуватися і дипломатичні здібності, роблять з них надійних ділових партнерів.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


vadim  (23.11.13 12:23): Женщины-предприниматели это конечно хорошо и красавицы...но в Днепре весь бизнес в основном открывают Киев-Донецк и Одесса...а Днепропетровских предпринимателей 5-10%.
Если женщины вспомнят о таком понятии как "Девишник" и применить это в своем бизнесе,только на уровне города,области и страны,то все будут в шоколаде.
Кстати и то что сегодня так бурно обсуждается-ЕвроСоюз ,ярко показывает.что это платформа совместного потребления и использования,одна территория и одна валюта.
Одно торговое пространство.Поэтому сегодня Тренд это программа лояльности нового поколения,платформы совместного потребления и пользования-как Фэйсбук-Вконтакт-Скайп-Ютуб.
Лучше 1% усилий 100 чел,чем 100% собственных и корпорации мира этим успешно пользуются.
Успехов!
Відповісти | З цитатою
редакторр  (22.11.13 21:44): аффтар, проверь ошибки в тексте... Відповісти | З цитатою
Элоиза  (22.11.13 15:00): Была на этом форуме и хочу сказать что это все бред!Моя древнейшая профессия приносит больше денег!А на мораль мне положить! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (6)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті