Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
16:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Звернення Президії Дніпропетровської обласної ради

Звернення Президії Дніпропетровської обласної ради
25 листопада відбулася Президія Дніпропетровської обласної ради за участі керівництва області та політичних партій.

Присутні одноголосно прийняли рішення звернутися до органів центральної держаної влади та місцевого самоврядування з приводу збереження політичної та економічної стабільності в країні.

В зверненні зокрема ідеться: «Президія Дніпропетровської обласної ради, підтримуючи політику Кабінету Міністрів України щодо прагматичного відстоювання національних інтересів, вважає обґрунтованими та зваженими дії Уряду України, спрямовані на збереження політичної та економічної стабільності в державі.

Президія Дніпропетровської обласної ради звертається до Кабінету Міністрів України спрямувати свої дії на забезпечення гідних соціальних стандартів життя наших людей, керуючись виключно національними інтересами, інтересами збереження робочих місць, економічної стійкості держави, підвищенням економічного і виробничого потенціалу, а також на розробку та впровадження низки запобіжних заходів з метою захисту економіки та населення від можливих ризиків.

Президія Дніпропетровської обласної ради звертається до Верховної Ради України, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування усіх рівнів, політичних партій, профспілкових організацій, трудових колективів докласти всіх можливих зусиль для збереження стабільності в державі, що сприятиме поліпшенню соціальних стандартів, створенню робочих місць, забезпеченню гідного рівня життя населення України».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті