Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
18:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники активно долучилися до вшанування Міжнародного дня інвалідів

|«« «« »» »»|

В м. Синельникове рятувальники вшанували Міжнародний день інвалідів наданням практичної допомоги людям з обмеженими можливостями а Дніпродзержинську з нагоди Міжнародного дня інвалідів для дітей влаштували «День добра»

У зв’язку з вшануванням Міжнародного дня інвалідів 3 грудня 2013 року рятувальники Синельниківського міськрайонного управління ГУ ДСНС у Дніпропетровській області надали практичну допомогу літнім жінкам-інвалідам, які за своїм станом здоров’я не можуть впоратись з важкою роботою по господарству.

Рятувальники допомогли жінкам заготовити дрова на зиму, очистили димарі й печі від сажі, перекопали город та спиляли сухі дерева. Також була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота, щодо правил безпечного використання пічного опалення та недопущення виникнення пожеж у побуті в осінньо-зимовий період.

Надаючи практичну допомогу населенню, рятувальники намагаються хоча б злегка полегшити життя людей з обмеженими можливостями, а проведена профілактична робота з питань запобігання надзвичайним ситуаціям збереже життя та майно громадян.

Сьогодні у спеціальному дошкільному навчальному закладі № 40 «Вогник» міста Дніпродзержинськ відбувся концерт з нагоди Міжнародного дня інвалідів «День добра».

На концерт завітали співробітники Дніпродзержинського міського управління ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Рятувальники виступили перед дітьми з розповіддю про правила поведінки, які допоможуть малюкам уникнути надзвичайних ситуацій, а також розповіли про героїчні вчинки порятунку людей. З настанням холодів рятувальники нагадали малечі правила безпеки на вулиці, поводження на льоду в зимовий період та правила пожежної безпеки в побуті.

Вихованці навчального закладу продемонстрували запрошеним гостям свої вміння та влаштували маленьку виставу. Під час заходу малеча охоче спілкувалась з рятувальниками та навіть показала вміння вести себе у надзвичайній ситуації. Цей захід для маленьких вихованців яслів-садку став справжнім святом.

Усім малюкам співробітники ДСНС вручили листівки та подарували смачні подарунки. Для того, аби вихованці цього навчального закладу змогли й надалі розвиватись у творчому напрямку, їм було подаровано музичний центр.

3 грудня співробітники Верхньодніпровського районного відділу ГУ ДСНС області провели профілактичні рейди до осель інвалідів, аби перевірити стан безпеки та надати людям з обмеженими можливостями посильну допомогу. Пенсіонерам та інвалідам за віком та станом здоров’я вже складно стежити за домашнім господарством, що може негативно вплинути на стан пожежної безпеки їх осель. Співробітники ДСНС не тільки надали літнім людям кваліфіковані поради та рекомендації щодо дотримання правил безпеки в побуті, а ще надали практичну допомогу: заготовили дрова, вивезли сміття та навели лад на подвір’ях.

У місті Орджонікідзе рятувальники 44 державної пожежно-рятувальної частини відвідали оселі інвалідів та літніх людей аби провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з правил безпечного використання пічного опалення та недопущення пожеж у побуті, а також переконатись, чи потрібна допомога цим громадянам. На прохання мешканця селища Чортомлик, пенсіонера першої групи інвалідності, рятувальники надали йому допомогу в заготівлі дров на зиму.

Рятувальники завжди готові приділити увагу проблемам людей з обмеженими можливостями та прийти їм на допомогу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Голыйбосыйбезволосый  (03.12.13 22:10): Я помню чудные мгновенья.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті