Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

6 грудня на питання читачів «Зорі» відповість заступник директора Департаменту освіти та науки ОДА

6 грудня на питання читачів «Зорі» відповість заступник директора Департаменту освіти та науки ОДА
Про головне в освіті та науці запитайте в Антона Демури, заступника директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

6 грудня на консультації з питань освіти і науки читачам «Зорі» дасть відповіді наш гість Антон Львович Демура, заступник директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

Якщо у вас є запитання щодо освіти і науки, телефонуйте до редакції на пряму лінію 6 грудня з 11.00 до 12.00. Ви отримаєте компетентні відповіді безпосередньо від заступника керівника Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Антона Демури.

Наші телефони: (0562) 27-16-52 або (0562) 34-91-65. Проблемні питання можна внести для обговорення заздалегідь за телефоном 27-16-52 або надіслати листом на адресу редакції газети: «Зоря», вул. Журналістів, 7, м. Дніпропетровськ, 49051.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (06.12.13 00:15): А что же это товарищ Демчик не желает отвечать на вопросы граждан. Или только по брюсселям высекать и по горам лазить? Ответить | С цитатой
Лозина  (05.12.13 13:37): Эффективна ли я при изучении гуманитарных наук? А при воплощении навыков, полученных в результате изучения, в жизнь? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте