Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 26 травня 2024
07:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 5 тисяч студентів дізналися про «Формулу успіху»

Понад 5 тисяч студентів дізналися про «Формулу успіху»
Тур «Формула успіху» проходить в рамках програми Дмитра Колєснікова «Міцне здоров'я - успішна життя». У ході цього туру лекції лідера Міжнародного руху Street Workout Дениса Мініна пройшли вже в більш ніж 20 навчальних закладах нашої області, в тому числі - в основних коледжах та профтехучилищах Дніпропетровська та Кривого Рогу.

На лекціях молодь Дніпропетровщини дізнавалася, як позбутися шкідливих звичок і почати регулярні заняття спортом.

Одним з ключових акцентів програми Губернатора Дмитра Колєснікова є популяризація масового спорту і відмови від шкідливих звичок серед молоді Дніпропетровської області. Програма ставить своєю метою збільшити частку людей, що регулярно займаються масовим спортом з 20% до 40% , а серед молоді до 35 років - до 80%. Для молодого покоління приклад успішних людей, які займаються спортом, є найкращим мотивуючим фактором.

У ході туру лекцій «Формула успіху» представники руху «Street Workout» Денис Мінін і Олег Чистопольцев просто і доступно розповідали молодим людям вузів про те, чому потрібно вести здоровий спосіб життя і займатися спортом, як рішуче виявитися від шкідливих звичок і відкрити для самих себе успішні життєві перспективи.

«Формула успіху - це «здоров'я + знання = успіх». Її запропонував губернатор Дмитро Колєсніков, і ми повністю з цим згодні. На зустрічах ми дуже доступно, на особистому прикладі переконували молодих людей в тому, що потрібно берегти здоров'я, займатися спортом, назавжди відмовитися куріння, алкоголю та наркотиків, - зазначає Денис Мінін, лідер міжнародного руху «Street Workout». - Ми переконували молодих людей ставити перед собою чіткі цілі в житті і працювати над їх досягненням. І тоді все вийде!»

За час проведення туру лекцій «Формула успіху» участь у зустрічах взяли понад 5 тис. студентів вузів області 1-4 рівнів акредитації. Для молодих людей новий формат діалогу про спорт і здоров'я став цікавою несподіванкою.

«Зустріч пройшла жваво, без повчань і настанов, - ділиться враженнями Андрій, студент коледжу з Дніпропетровська. - Денис та Олег просто і дуже переконливо говорили про те, що куріння, а тим більше алкоголь - це дуже небезпечні залежності, що кожен повинен нести відповідальність за себе, своє майбутнє і намагатися змінювати життя на краще. Займатися спортом в нашому місті стає модно, багато в чому - завдяки активності хлопців з Street Workout».

«Після зустрічей до нас підходили багато хлопців, задавали питання про те, як почати вести здоровий спосіб життя, де можна зайнятися спортом, - говорить представник руху Street Workout Олег Чистопольцев. - Упевнений, якщо хоча б 50% студентів - учасників лекцій задумаються про свій вибір, про здоровий спосіб життя - це вже прекрасний результат. Скажу більше - після лекцій молоді люди приходять у спортивний зал по вул. Електричній, 36 , який відкрив рух Street Workout і де абсолютно безкоштовно можна займатися спортом. Бути спортивним і здоровим може кожен, просто займаючись на майданчику у дворі. Головне - бажання».

«Здоровий спосіб життя для молодого покоління - один із ключових пріоритетів у розвитку освіти в нашому регіоні, - зазначає Любов Кравченко, заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації, який виступив співорганізатором туру «Формула успіху». - І дуже важливо, що пропаганду занять спортом та відповідального ставлення до свого здоров'я серед студентів і робітничої молоді ведуть представники руху Street Workout, які самі досягли серйозних спортивних успіхів».

Учасники проекту впевнені, що знання про користь здорового способу життя і занять спортом допоможуть молодим людям вибрати правильну модель поведінки і вірний шлях у житті, а значить - дозволять зробити наш регіон спортивним і успішним.

Gorod.dp.ua на Facebook.


спорт  (09.12.13 09:09): А при чем тут олигофрен слесарь-сборщик колесников! Відповісти | З цитатою
Вася  (08.12.13 10:38): Более 5 тысяч студентов узнали о «Формуле успеха»
<br>
остальные полтора миллиона никогда и не узнают...
Відповісти | З цитатою
куку  (07.12.13 20:17): Формула успеха Партия Регионов!!! Стабильность и спокойствие, взвешенность, в отличии от Кролятины, Железноху..., простите Молотка и Тягнобычеза. Відповісти | З цитатою
Дима  (07.12.13 12:19): Проект действительно хорош и слава Богу, что есть активные люди, несущие здоровую позицию в массы.
Вопрос: неужели в уставе организации не сказано о ваших главных посылах, неужели необходимо при каждой встрече цитировать надуманную формулу?
Будьте же собой, ребята! Или для того, чтобы нести основополагающие ценности, нужно обязательно ссылаться на "вселенский ум", который нам жить помогает?
Таким образом, сделует понимать, что при появлении нового философа формула может кординально измениться, так ?
Избрали путь - идите к нему, держа твердой основой главные СВОИ ценности, идеалы молодежи и здорового поколения Украины.
Искренне желаю успеха.
Відповісти | З цитатою
Саня Ляхов  (06.12.13 22:48): Один самых лучших проектов от нашей организации Воркаут и Городского совета!) Не словом, а делом! Відповісти | З цитатою
Алёнушка  (06.12.13 22:27): Супер проект!)) Відповісти | З цитатою
кОНь в ПАЛЬТО  (06.12.13 17:17): Шли бы работать, спортсмены. А то - площадки построй им, транспорт подай, крышу над головой сообрази.. А где всему этому взяться, если вся энергия в турник ушла? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті