Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 декабря

Криминальная сводка на 5 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

5 грудня до Петропавлiвського райвідділу міліції звернулась жінка 1955 р.н. Заявниця повідомила про те, що 05.12.2013 о 21.15 в смт. Петропавлiвка невiдомий, шляхом ривка, заволодiв сумочкою з мобiльним телефоном та грошима 1 тис. грн. Сума збитку склала - 3 тис. 160 грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий ранiше судимий чоловік 1990 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабiж майна у чоловіка 1952 р.н., який мав мiсце 18.11.2013 встановленi та затримані непрацюючi чоловіки 1984 р.н. та ранiше судимий 1981 р.н. Викрадене - мобiльний телефон - вилучено. Працівниками Довгинцiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж майна у жіки 1968 р.н., який мав мiсце 25.10.2013 затриманий непрацюючий 1973 р.н.

5 грудня до Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся пенсiонер 1944 р.н. Заявник повідомив про те, що о 12.00 на його мобiльний телефон зателефонував невiдомий з номеру, який представився спiвробiтником мiлiцiї та повiдомив, що його син затриманий за зберiгання наркотичних засобiв, та щоб вирiшити питання про не притягнення останнього до кримiнальної вiдповiдальностi вiн повинен перерахувати грошi 7 тис. грн. Пiсля чого останій перерахував 7 тис. грн. на вищезазначену картку та дiзнавшись вiд свого сина, що у нього все добре, зрозумiв, що його ошукали та звернувся до мiлiцiї.

5 грудня до Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась пенсiонерка 1945 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 09.45 бiля вул. Титова, коли вона зi своєю подругою, пенсiонеркою 1934 р.н., йшли до банку, невiдома жiнка, шахрайським шляхом, пiд приводом допомоги по оформленню споживчого кредиту, заволодiла грошима 4 тис. 300 грн. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Зловмисниці загрожує штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте