Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
02:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителі села Новомар’ївка Солонянського району отримали в свої оселі газ

|«« «« »» »»|

Губернатор Дмитро Колєсніков у селі Новомар’ївка Солонянського району відкрив новий газопровід. Завдяки цьому газ у свої оселі отримали ще 650 мешканців Дніпропетровсько області.

Губернатор Дмитро Колєсніков зазначив, що розвиток сільських районів – це одне з першочергових завдань державної політики.

«Газифікація села – це важливий показник покращення якості життя його мешканців, показник того, що село живе та розвивається. Це крок до сучасного села, з розвиненою інфраструктурою, яка дозволяє селу не тільки жити, але й розвиватися, залучати молодь до життя та роботи на селі, - зазначив Дмитро Колєсніков. – Цього року на Дніпропетровщині було введено в експлуатацію більше 9 кілометрів газопроводів у Солонянському та Межівському районах».

Губернатор підкреслив, що введення до експлуатації газопроводу – яскраве свідчення того, що Дніпропетровщина розвивається попри складну політичну та економічну ситуацію в державі. Протягом лише останніх місяців було відкрито низку об’єктів соціально значущої інфраструктури у різних містах та районах Дніпропетровщини – дитячі садки та водогони, газопроводи та спортивні майданчики.

«Газопровід у вашому селі – чергова сходинка у поступі нашої області до кращого життя всіх мешканців Дніпропетровщини. Цей поступ буде продовжуватися й надалі. Для цього потрібні дві ключові умови – стабільність у державі та невтомна праця кожного з нас – влади, підприємств, селян, робітників. Нам дуже потрібна стабільність. А працювати ми вміємо!», - наголосив Дмитро Колєсніков.

Будівництво газопроводу у селі Новомар’ївка Солонянського району було розпочато у 2011 році. Тоді до села було проведено підвідний газопровід високого тиску протяжністю 3,4 км. У 2012 році було прокладено розвідні мережі довжиною 2,88 км, у 2013 – довжиною 3, 178 км.
Газопровід виконано з поліетиленових та частково сталевих труб. Його потужність складає 2200 м3/год. На його будівництво було витрачено майже 2,5 млн грн.

Будівництво газопроводу дало змогу поліпшити житлові умови для 650 мешканців села Новомар’ївка: 176 пенсіонерам, з яких 1 учасник бойових дій, 10 молодим сім’ям, 7 багатодітним сім’ям. Також покращилася робота об’єктів соціально-культурної сфери: школи, відділення зв’язку, лікарської амбулаторії, сільського Будинку культури.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (14.12.13 10:19): А почему не пишут сколько стоит подключение? Например, в селе Безбородьково 10000 грн. Відповісти | З цитатою
Виктория  (12.12.13 17:07): А жители 10 квартир по пр.Кирова, 76-а, уже полтора месяца сидят без газа. Відповісти | З цитатою
LOKI  (12.12.13 13:51): «Газификация села - это важный показатель улучшения качества жизни его жителей, показатель того, что село живет и развивается.", от оно как!
Не прошло и 30-ти лет "нэзалэжности", как в села стали поступать газ, вода, электричество! И эта страна хочет в Европу?
Відповісти | З цитатою
111  (11.12.13 22:51): а когда в с. Ленинское Солонянского района газ проведут? Как трубы протянули 15 лет назад до Зеленого гая, так и остановились, трубы на металл теперь только пригодятся Відповісти | З цитатою
Три ПоРосёнка  (11.12.13 21:10): Коммунисты обещали, но так и не справилися с обещанным светлым будущим, а вот пацан сказал - пацан сделал. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті