Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Журналісти мають виконувати свої професійні обов’язки в безпеці

Журналісти мають виконувати свої професійні обов’язки в безпеці
Правоохоронні органи Дніпропетровська ведуть слідство відносно тих, хто атакував представників ЗМІ в наслідок подій, що сталися 26 січня біля будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації. Загалом постраждало 7 чоловік - журналісти та оператори, які виконували свої професійні обов’язки. Їх імена встановлені і включені до справи.

У зв'язку з ситуацією, що склалася, голова обласної ради Євген Удод звернувся до засобів масової інформації з проханням надати фото та відео матеріали, які можуть допомогти слідству та у встановленні істини.

- Під час подій, які сталися 26 січня, мав місце факт перешкоджання представникам ЗМІ у виконанні їх професійних обов'язків. В результаті постраждало 7 осіб - 3 журналіста і 4 оператора, - зазначив голова обласної ради Євген Удод. - На даний момент правоохоронні органи займаються ретельним розслідуванням інциденту. Ми хочемо розібратися в цій справі максимально оперативно і прозоро, тому просимо сприяти слідству і надати факти та матеріали, які можуть допомогти у встановленні істини - наголосив Євген Удод.

Інформацію та матеріали, що можуть допомогти слідству можна надати відділу з питань зв’язків з громадськістю та пресою Дніпропетровської обласної ради. Телефон: (056) 742-81-54.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті