Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 30 июня 2024
20:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всі районні та міські ради області звернулися до української та світової спільноти

Всі районні та міські ради області звернулися до української та світової спільноти
19 лютого 2014 року всі районні та міські ради Дніпропетровської області звернулися до української та світової спільноти та підтримали звернення Президії Дніпропетровської обласної ради, що було прийнято 18 лютого на екстреному засіданні.

Нагадаємо, у тексті звернення Президія облради висловлює глибоке обурення з приводу останніх подій у Києві. «Опозиція перейшла всі межі людяності і законності, - зокрема йдеться у зверненні. - Україна страждає від насилля, знущань та мародерства. Радикально налаштовані протестувальники роблять все, щоб спровокувати громадянське протистояння. Їх дії не відповідають ані європейським цінностям, ані деклараціям лідерів опозиції про мирний характер проведення протестних акцій. За ці вчинки несуть персональну відповідальність лідери опозиційних партій. Вони особисто штовхають народ України до громадянської війни».

Також члени Президії вимагають від органів влади належної оцінки протизаконних дій, які ставлять під загрозу життя та безпеку громадян України, конституційний лад у державі та негайного реагування в межах чинного законодавства з метою відновлення правопорядку.

«Ми звертаємося до європейської спільноти, міжнародних спостерігачів, лідерів європейських держав належним чином оцінити ці нахабні насильницькі дії, що перекреслюють напрацьовані кроки зі стабілізації ситуації, негайно ввести санкції проти лідерів опозиції та радикальних угрупувань, що діють у центрі столиці України.

Також ми звертаємося до органів місцевого самоврядування всіх областей, до громадських організацій, політичних партій об’єднати зусилля з метою надати гідну відсіч екстремізму та фашизму і відновити законність і порядок у державі», - йдеться в зверненні президії.

Крім того, Президії районних рад закликали жителів Києва та інших регіонів України не їхати на майдан у центр столиці, щоб не загострювати протистояння. «Закликаємо всіх до Всеукраїнського референдуму, який би визначив оптимальний шлях до компромісу та надав відповіді на всі актуальні питання суспільно-політичного життя».

Gorod.dp.ua на Facebook.

17  

georg123  (20.02.14 18:05): " В случае введения ЧРЕЗВЫЧАЙНОГО ПОЛОЖЕНИЯ , ВСЕ ДНЕПРОПЕТРОВЦЫ и
ЖИТЕЛИ ОБЛАСТИ СОБИРАЕМСЯ НА ЕВРОПЕЙСКОЙ ПЛОЩАДИ в Днепропетровске!
С собой: теплые вещи, еда, медикаменты, средства защиты конст.прав-

сообщает
http://www.pravda.com.ua/
Persdacha  (20.02.14 16:45): д

Герои не умирают, умирают враги!!!

http://www.youtube.com/watch?v=T6IbEIBhb8o&feature=playe r_embedded

Пахана в Гаагу на суд!!!

Пахана обратно на зону!!!

http://gorod.dp.ua/blog/blog.php?id=7253
aleks27  (20.02.14 09:14): посмотрите кино: http://www.youtube.com/watch?v=9MRb8ZBf4B0
откроете глаза на некоторые вещи. Может немного преувеличено а в остальном правда.
aleks27  (20.02.14 09:10): То что в мире есть эксплуататоры и эксплуатируемые ни для кого не секрет. Для того чтоб сохранить свою власть эксплуататоры продумали расчет уровня жизни по формуле где учитывается соотношение количества людей среднего класса к беднякам а также средний доход на одного человека и этот процент поддерживается во всем цивилизованном мире в пределах не менее 5%. Уменьшение этого процента считается увеличением риска революционной обстановки в стране. В нашей державе этот процент ниже плинтуса (терпелы мы тут все) а среднего класса практически не существует. Банда хама об этом, я уверен, ничего не знает. Вот и не удивляйтесь что малейшая искра привела к ситуации которую мы наблюдаем на майдане
aleks27  (20.02.14 09:09): не пугайте вы народ. Ничего не будет разрушено больше чем уже есть, бандиты постарались. У нас 100% коррупция на любом уровне, беззаконие, бандитизм, медицина на нуле продажные судьи (когда с них снимут неприкосновенность?). А про черных реэлторов слышали? Где гарантия что завтра к вам в квартиру не придут ребята с решением какогото Макеевского судьи о передаче вашей квартиры или земли в чьюто собственность? Промышленность развалили, сколько работающих заводов у нас осталось? единицы по сравнен ию с тем что было, процентов-5, все в металлолом порезали и вывезли за границу, а что творится в сельском хозяйстве, вся земля засеяна рапсом, собирают по 3 урожая, убивают землю, после рапса там уже ничего не растет, посмотрите по сторонам. Если б у нашей власти была возможность продать Украину и иметь гарантии не нести за это ответственность, неужели Янык отказался бы. Он дрожит за свою сраку и за наворованные капиталы, и пойдет на любое преступление чтоб их сохранить. А вы его возвели тут в р Обсуждение: 1
ГИП  (19.02.14 23:47): Любопытно, обращение не облсовета а его президиума. Похоже депутаты облсовета УЖЕ не желают мараться? Хорошо бы , значит не хотят в братскую могилу . Впрочем и ритуальному обращению грош цена в базарный день . А вот для будущего...Кровушки народной узурпатор и уголовник пролил уже не пожизненное- на вышку. И кто к нему обращался за этим, подталкивал к кровопролитию- вряд ли забудется...
Romero  (19.02.14 21:55): Евросоюз должен Украине 160 миллиардов!
http://youtu.be/eJXi5CEbeIU
Romero  (19.02.14 21:54): ВНИМАНИЕ НА САЙТЕ ПРОВОКАТОРЫ!!! ИХ ЛЕГКО РАСПОЗНАТЬ ПО ОТСУТСТВИЮ КУЛЬТУРЫ ОБЩЕНИЯ И ПО МАЙДАНОВСКОЙ ДАТЕ РЕГИСТРАЦИИ!!!( декабрь 2013 или февраль 2014) НЕ ДОПУСТИМ БРАТОУБИЙСТВА! ДНЕПРОПЕТРОВСК НАШ ДОМ РОДНОЙ!
 (19.02.14 21:49): дохлые фашисты из "активистов" майдауна не омрачат души людей ,а вот героям из Беркута погибшим вечная память и помощь семьям, раненным ордена и квартиры.Слава защитникам порядка!!Слава беркуту!!
vlch  (19.02.14 21:00): Этот хрен на всех статьях сайта, посвященных этой драной "революции" тролит одно и тоже "Мне вот интересно что они делать будут? Неужели майдан давить БТРами?..." Ты, блин, текст хоть немного меняй...
1 2

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте