Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
15:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криворізька станція швидкої меддопомоги отримала 22 нові автомобілі

Криворізька станція швидкої меддопомоги отримала 22 нові автомобілі
Автопарк Криворізької станції швидкої меддопомоги поповнився 22 новими автомобілями типу В та С. До кінця року станція отримає ще 3 «швидкі».

«На Дніпропетровщині триває оновлення автопарку служби швидкої меддопомоги. Наразі із запланованих 90 машин область вже отримала 73. Інші 17 «швидких» станції регіону отримають впродовж року. Кожна з нових машин повністю укомплектована сучасним обладнанням, яке значно розширює можливості лікарів у наданні меддопомоги їх пацієнтам. А це – не один десяток врятованих життів», – сказав перший заступник губернатора Дніпропетровщини Анатолій Крупський під час урочистого вручення медикам Криворізької станції швидкої меддопомоги ключів від автомобілів.

Криворізька станція швидкої медичної допомоги обслуговує жителів Кривого Рогу та 5 прилеглих районів – Апостолівського, Криворізького, Широківського, Софіївського і П'ятихатського. До складу станції входять 8 підстанцій, на яких працює 76 цілодобових виїзних бригад, а також 15 пунктів постійного базування бригад. Роботу станції швидкої допомоги забезпечують 1152 працівника. Щороку працівники станції здійснюють близько 275 тис виїздів на виклики до пацієнтів.

Довідка:

На Дніпропетровщині працює 282 бригади швидкої меддопомоги. Загальна кількість пунктів тимчасового базування – 138. Автомобілі «швидкої» 100% обладнано GPS-навігацією, в усіх диспетчерських встановлені архіватори мовлення. Всі бригади забезпечено засобами радіо- та мобільного зв'язку.

За перший квартал поточного року прибуття бригад на виїзд за 10 хвилин у міській місцевості становить 90%, а на виїзд за 20 хвилин у сільській місцевості – 92,2%.

У службі швидкої медичної допомоги Дніпропетровщини працюють 433 лікаря та 1567 фельдшерів, які стовідсотково пройшли спеціалізацію за фахом «Медицина невідкладних станів».

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті