Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
06:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина має величезний потенціал для розвитку

Дніпропетровщина має величезний потенціал для розвитку
27 травня голова обласної ради Євген Удод провів у Києві низку робочих зустрічей, метою яких було обговорення щодо розвитку галузей економіки, які сьогодні є найбільш перспективними для Дніпропетровської області. Зокрема йшлося про втілення сучасних практик в розвитку малого та середнього бізнесу, в напрямку екологічної безпеки, в аграрній сфері.

Відбулась зустріч з президентом Міжнародного благодійного фонду «Добробут громад» Віктором Тересом. У ході зустрічі сторони обговорили перспективи підтримки з боку Фонду спільного проекту Дніпропетровської області та Аджарії з обміну досвідом у сфері створення сільськогосподарських кооперативів. Як результат – наприкінці червня Дніпропетровщина буде приймати Міжнародний форум з розвитку сімейних ферм та кооперативного руху. В ньому приймуть участь фермери та експерти з Польщі, Аджарії, Канади, Франції, Молдови та Парагваю.

Також була проведена презентація Концепції створення комплексної регіональної програми екологічної безпеки та збереження клімату Дніпропетровської області на 2016-2026 роки та громадської екологічної платформи у регіоні. Основним питанням зустрічі було впровадження пілотного проекту створення ефективної моделі координації між регіональними та центральними органами влади у сфері охорони навколишнього середовища.

Крім цього, були проведені консультації з заступником Постійного представника ПРООН в Україні Інітою Пауловіч, яка керувала реалізацією проекту «бізнес-інкубаторів» в Аджарській АР, що став надуспішним та надав дієвий імпульс для розвитку підприємництва в цьому регіоні Грузії. У ході зустрічі були обговоренні принципи та механізми створення «бізнес-інкубатору» у Дніпропетровській області на основі вже апробованого досвіду Аджарії. Суть проекту полягає у створенні системи цільової підтримки (фінансової, юридичної, організаційної) молодих підприємців у реалізації їх бізнес ініціатив, так званих «стартапів».

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод так резюмував важливість проведених зустрічей та консультацій: «Малий та середній бізнес складають основу для економічного зростання, підвищення рівня життя та його комфорту. А саме збільшенню надходжень у місцевий бюджет, появі робочих місць, підвищенню заробітної платні та соціальних стандартів. І головне, появі великої кількості людей з активною діловою та громадянською позицією – справжніх громадян своєї країни та патріотів Дніпропетровщини. Наша головна мета – створити зручні умови для розвитку нашої області та принести максимальну користь людям, що мають бажання працювати для цього».

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Гермиона  (29.05.14 22:48): Постирали страничку,отутюжили.А мне не лень еще написать,что я не люблю Удода и считаю,что он занимается показухой.И специально ушел подальше от темы политики,переключась на народные промыслы,чтобы остаться в обойме власти. Відповісти | З цитатою
Оле Лукойе  (28.05.14 22:40): Днепропетровщина имеет огромный потенциал, как и Украина, только благодаря Вилкулам, Удодам и Ступакам , о его реализации не может быть и речи, поскольку выжимают городской "потенциал" как лимон. Відповісти | З цитатою
Faza  (28.05.14 17:33): ))) Удодище всем на память тарелки с росписью раздает, да еще и фоткается))) сам то тарелочки расписывал???))) Відповісти | З цитатою
Олесь  (28.05.14 16:46): Очередной проект по отмыванию бабла от птички Удода, хоть какой бы не был расиздатый проект, все равно бюджет раскрадывают, деньги отмывают, тем более Удод не раз замечен, так что доверия нет.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (8)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті