Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 09 червня 2024
01:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пройшло перше засідання Комітету з інвестицій та стратегічного розвитку області

Пройшло перше засідання Комітету з інвестицій та стратегічного розвитку області
28 травня голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод разом з співголовою керівного Комітету з інвестицій та стратегічного розвитку Дніпропетровської області Борисом Трейгерманом взяли участь у засіданні керівного Комітету з інвестицій та стратегічного розвитку Дніпропетровської області.

На заході також були присутні профільні спеціалісти, міські голови Дніпропетровська та Кривого Рогу, керівники територіальних органів управління, представники бізнесу та освіти. У ході засідання обрано директорів проектів, що будуть реалізовуватись згідно пріоритетних напрямках розвитку регіону у рамках проекту «Стратегічний та інвестиційний розвиток Дніпропетровської області».

Так, напрямок диверсифікація економіки передбачає розвиток малого та середнього бізнесу, туризму, індустріальних парків, логістичної інфраструктури тощо. По кожному з цих пунктів будуть реалізовані відповідні проекти: бізнес-інкубатор, розвиток туризму, будівництво індустріальних парків у Павлограді та Кривому Розі, створення обласного логістичного центру, а також будівництво доріг, розвиток транспорту та ЖКХ.

Напрямок розвитку сільського господарства має на меті стимулювати ринки збуту продукції (проекти для реалізації - створення оптових ринків сільгосппродукції, будівництво холодильних камер з регульованим середовищем) та рослинництво (створення масштабних тепличних комплексів).

У напрямку екології та збереження клімату вкрай необхідно створити умови для розвитку бізнесу у сфері охорони навколишнього середовища. Для цього в області вже розробляється Комплексна регіональна програма екологічної безпеки і збереження клімату Дніпропетровщини на 2016-2026 рр., вкрай необхідні реконструкція КП «Дніпротеплоенерго» та будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів.

Не останнє місце займає й напрямок розвитку людського потенціалу, що передбачає розвиток молоді та спорту, зокрема шляхом реформування освіти, залучення молоді до державних процесів на регіональному рівні, будівництво «доступного житла», а також реконструкцію воднолижного комплексу.

Усі керівники, які будуть опікуватись цими проектами - спеціалісти своєї справи, компетентні та грамотні люди, які можуть принести користь Дніпропетровщині.

«Наше завдання – Дніпропетровщина – регіон найкращий за всіма показниками життєдіяльності, відкритий світу та комфортний для роботи бізнесу та кожного мешканця, для якого створенні усі умови для нормального розвитку і життя. Проект «Стратегічний та інвестиційний розвиток Дніпропетровської області» об`єднав зусилля обох гілок влади, органів місцевого самоврядування, бізнесу, освіти на шляху потужного розвитку області. Ми маємо залучати інвестиції, адже для цього є всі умови та довіра з боку світової спільноти, тим самим сприяючи розвитку своєї території, створенню робочих місць, підняттю рівня життя», - наголосив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


???  (10.06.14 11:03): ЭТО ИЗДЕВАТЕЛЬСТВО УДОДОВ ! ПОЧЕМУ ОНИ ЕЩЕ НА КРЕСЛАХ?! Відповісти | З цитатою
mash-mash  (28.05.14 22:21): Очередное "покращення " от обл. совета , все очень притарно написано, если будете воровать как прежде, то не реализуете и малой доли сказанного. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лоис  (28.05.14 21:39): Засели, поговорили, разошлись
Все, что организовывает Удод- бесполезный чес.
Відповісти | З цитатою
gerasim.ua  (28.05.14 21:36): Удод будет строить дороги ?? Не смешите меня, какой х р е н с ваших проектов, если денег в бюджете нет ??? вы даже маршрутки не способны дотировать, не говоря уже об экологии и малом и среднем бизнесе. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Faza  (28.05.14 17:31): пока есть ПР поднятия уровня жизни не жди!О Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті