Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
03:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Аналіз роботи житлово-комунального господарства області

Підсумки роботи з підготовки та проходження минулого опалювального періоду показали, що міські голови і голови райдержадміністрацій, керівники підприємств житлово-комунального господарства області з відповідальністю ставилися до виконання цього завдання.

Капітально відремонтовано 66 котлоагрегатів, 114,8 км теплових мереж, 139 водопровідно-каналізаційних станцій, підготовлено 30705 тис.кв.м житлового фонду, 231 одиницю спеціальної прибиральної техніки, 32,4 тис. тонн посипного матеріалу, 1013,9 тис.кв.м вулиць та доріг.

Розроблені й узагальнені паспорти житлово-комунальних господарств міст та районів. Збільшує свою діяльність новостворена асоціація об’єднань співвласників багатоквартирних будинків як нова форма експлуатації та збереження житлового фонду.

Введення комунальних карток дало можливість додатково виявити споживачів теплової енергії.

У цілому це сприяло забезпеченню теплом жилих будинків, навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, культури та інших о’бєктів соціальної сфери.

Разом з тим, у цій роботі були суттєві недоліки, які викликали справедливі нарікання та скарги мешканців міст Дніпропетровська, Павлограда, Новомосковська, Жовті Води та інших. Кілька років не вирішується питання повного теплозабезпечення населення в місті Синельниковому, Апостолівському, Дніпропетровському, Новомосковському, Солонянському та Покровському районах.

Несвоєчасний перегляд тарифів на комунальні послуги викликав негативну реакцію населення міста Першотравенська.

Низька якість робіт при підготовці до роботи в зимових умовах призвела до аварій на теплових та водоканалізаційних мережах. Тільки підприємства з теплопостачання м. Дніпропетровська з початку поточного року на їх ліквідацію витратили 173,5 тис.грн. Надто важливим залишається питання розрахунків споживачів за комунальні послуги та розрахунки житлово-комунальних підприємств за паливно-енергетичні ресурси. Заборгованість тільки КП “Павлоградтеплоенерго” у поточному році за спожитий газ ДК “Газ України” становить 1,7 млн.грн.

Розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено заходи, спрямовані на своєчасне та якісне виконання робіт з підготовки житлово-комунального господарства області до роботи в наступному осінньо-зимовому періоді 2004/2005 року.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті