Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина завжди знаходиться під пильною увагою міжнародної спільноти

Дніпропетровщина завжди знаходиться під пильною увагою міжнародної спільноти
9 липня голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод зустрівся з Державним міністром у справах Європи МЗС Великої Британії Девідом Лідінгтоном. Під час зустрічі він ознайомив британського високопосадовця з проектами обласної ради по енергоефективності, реалізацією кращого європейського досвіду в боротьбі з корупцією (співпраця з міжнародною консалтинговою та аудиторською компанією PwC).

Окремим питанням для обговорення став законопроект щодо змін до Конституції України. Євген Удод зауважив, що експерти Дніпропетровської області займалися розробкою концепції реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади.

«Дніпропетровщина завжди знаходиться під пильною увагою міжнародної спільноти. Візит особи такого високого рангу, як Девід Лідінгтон – тому підтвердження. Ми з міністром обговорили важливі моменти і прекрасно зрозуміли один одного, він підтвердив, що всі наші починання та проекти, які реалізовуються в області, відповідають найвищім європейським вимогам », - прокоментував зустріч Євген Удод.

Довідка:

Девід Лідінгтон - державний міністр у справах Європи МЗС Великобританії. У сферу його відповідальності входить Європейський Союз; Європа, включаючи Балкани, Україну, Білорусь та Молдову; Росія, Південний Кавказ, Центральна Азія; НАТО та європейська безпека; ОБСЄ та Рада Європи; відносини Foreign Office (зовнішньополітичного відомства Великобританії, одного з департаментів британського уряду) з парламентом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


СМІ  (10.07.14 11:24): Дійсно, так було завжди. Ми були до 2010 р. кращими в Україні по виконанню європейської та євроатлантичної регіональних програм, виконанню вимог Ради Європи, давили на невиконавців вимог Європейського суду з прав людини. Ставали на ноги нові стандарти життя. З цивілізованим світом геніально працювали вузи та школи, культура та фізкультура, наука. Знайшлася ПР гидота, яка це все загубила, а тепер у розових окулярах щось мучить. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
прохожий  (09.07.14 20:10): А где же Корбан и Филатов? Смотрю, министр задумался Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті