Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

21 грудня на Дніпропетровщині пройде показ дизайнерів «Модний Етно Сезон»

21 грудня на Дніпропетровщині пройде показ дизайнерів «Модний Етно Сезон»
Це буде своєрідний конкурс дизайнерів. До його участі запрошуються всі бажаючі. Тобто ті, хто відчуває у собі сили заявити про свій талант та показати, що національні етно-мотиви проявляються не лише у вишиванці та шароварах, але й втілюються у повсякденному модному одязі.

«Одяг, який представлятимуть дизайнери на цьому показі, повинен бути максимально наближений до життя – якісний та зручний. Він має бути таким, щоб у людей було бажання його придбати», - сказав під час прес-конференції радник губернатора Борис Трейгерман.

Він додав, що дизайнерам, які створюватимуть колекцію, організатори запропонували додати нотку творчості. «Щоб у цих нарядах був присутній етно-стиль – те, що нас визначає як українців. Це сприйняли з ентузіазмом», - відзначив Борис Трейгерман.

Важливим аспектом цього проекту є вартість колекцій. «Це одяг буде недорогим. Ми робимо ставку на те, щоб придбати цей одяг могли люди, які мають середній рівень заробітку», - зазначив радник губернатора.

Подати заявку на участь у проекті можна до 21 листопада 2014 року. Для цього необхідно заповнити спеціальну заявку (розташована на сайті http:newevent.com.ua або на сторінках у соцмережах Facebook та «В контакте» ) та подати 5-10 ескізів готового одягу (або ескізів, які можуть бути виготовлені до 21 грудня) з колекцій: весна, літо, осінь, зима та вечірній наряд у сучасному етно-стилі.

Здійснюватиме відбір журі, серед якого – і відомі модельєри. У фінал конкурсу вийдуть 10 учасників, які й презентують свої колекції на модному показі.

Відбіркові тури будуть проходити у вигляді показів у торговельних центрах Дніпропетровська.

Як повідомила начальник управління розвитку споживчого ринку облдержадміністрації Маргарита Зотова, показ «Модний Етно Сезон» носитиме і благодійних характер. Гроші з проданих колекцій будуть спрямовані на допомогу солдатам, які відстоюють мир в Україні.

Проходитимуть покази у стилі Fashion Week. Потрапити на цей захід можна буде безкоштовно.

Довідка:

Ініціатори та організатори конкурсу: облдержадміністрація, Молодіжна прес-служба ОДА, Обласна молодіжна адміністрація, Молодіжний центр Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анна  (03.11.14 23:15): а открывается фестиваль бразильской культуры... а мы в Украине живем! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті