Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська обласна рада відправила 45 поранених на оздоровлення до курортів Польщі

|«« «« »» »»|

Сьогодні перша група поранених на Сході країіни в кількості 45 чоловік та два супроводжуючих їх лікаря з Дніпропетровської області відправилась на реабілітацію до провідних курортів Польщі Льондек-Здруй та Щавно-Здруй (воєводство Нижня Сілезія).

Це стало можливим завдяки домовленостям досягнутим між головою облради Євгеном Удодом та місцевою владою воєводства Нижня Сілезія і керівниками курортних закладів цього регіону Польщі. Протягом місяця, до 17 грудня, українські військовослужбовці пройдуть оздоровлення у санаторіях «Uzdrowisku Ladek-Dlugopole SA» та «Szczawno-Jedlina SA», де до їх послуг буде вся необхідна інфраструктура та обладнання, а також цілющий гірський клімат і висококваліфіковані медики.

«Наші лікарі зробили все можливе, аби врятувати поранених бійців, зберегти їх життя та здоров`я. А подальшу реабілітацію та оздоровлення ми вирішили довірити провідним здравницям Польщі. Саме ця країна у першу чергу підставила нам своє дружнє плече та є надійним партнером Дніпропетровщини. І не тільки в реалізації взаємовигідних проектів, а й тоді, коли нам потрібна невідкладна допомога. Зі свого боку Дніпропетровщина готова подати руку допомоги нашим польськім друзям у будь який час, коли їм це знадобиться», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Нагадаємо, що з початку листопада у Польщі (курорт Кудова-Здруй, Нижня Сілезія) реабілітацію вже проходять п’ятеро дітей з Донецької та Луганської областей. Другу групу дітлахів планується відправити у Польщу на початку 2015 року.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

3  

сам-сон  (17.11.14 11:23): Героям слава!Достойным людям-достойное лечение.Не у всех хватает мужества пойти туда,в зону АТО,А некоторые даже получив повестку как Курячий,например,ищут любые пути как отмазаться.
mokka  (16.11.14 22:11): Ну что же, если так все усердно удаляется - придется в соцсетях и лично начмеду медучреждения, где лечился гэрой изображенный на 6 фото в форме, показать как проходил курс лечения в торакальном отделении, под застолье по вечерам в обнимку с медсестрами!
А может и в горздрав отдел принести фотографии.
Необходимо было наверное вместо коньяка спирт хлестать, чтоб лечение было успешным.
И медсестру помоложе, а не старше его.
Обговорення: 1
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті