Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровському дитсадку «Казка» відкрили додаткову групу для малюків

|«« «« »» »»|

Нова група, яка у дитячому садку вже дванадцята, розрахована на 25 додаткових місць для дітей раннього віку. Наразі у Дніпропетровському дошкільному навчальному закладі № 149 функціонують 11 вікових груп. Дошкільну освіту тут здобувають 365 маленьких мешканців міста.

«Відкриття ще однієї групи, звісно, не здатне повністю вирішити питання черг до дитсадків. Але це важлива подія, адже ми знайшли спільну мову з батьками, які готові інвестувати у власних дітей, і влада таку ініціативу підтримала. Ми розуміємо, що у сьогоднішніх реаліях годі чекати на якогось добродія, який прийде і вирішить усі питання. Щоб досягати результатів необхідно самим докладати зусиль», - наголосив радник голови облдержадміністрації Борис Трейгерман.

Загалом від початку 2014 року на Дніпропетровщині створено вже 740 додаткових місць для дітей. Зокрема, було відновлено 2 дитячих садки. Дошкільні навчальні заклади загальною кількістю у 120 місць продовжують свою роботу у Дніпропетровську та Дніпродзержинську. Також у Дніпродзержинську та Петропавлівському районі було створено 2 навчально-виховні комплекси. Це ще 55 місць.

Крім того, за останні одинадцять місяців в області відкрито 30 додаткових груп на 565 місць. У тому числі, найбільше їх створено у Дніпропетровську та Нікополі. Потужність навчальних закладів у цих містах збільшили на 165 і 80 місць відповідно.

Довідка:

У Дніпропетровському дошкільному навчальному закладі № 149 крім груп загального розвитку функціонують також три спеціалізовані групи для дітей з порушеннями психологічного розвитку та вадами мовлення. Корекційну допомогу тут отримують 54 дитини.

Загалом на Дніпропетровщині працюють 959 дошкільних навчальних закладах. Тут виховуються близько 113 тисяч дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Правосудие  (19.11.14 21:05): Боже мой, какие добрые дяди и тёти! Открывают дополнительные группы. Сначала детсады города частным структурам поотдавали, а теперь группы открывают, благодетели. Детсад № 286 незаконно отобран у детей АНД района в 2003 строительной компанией депутата Верховной Рады Шипко. Об этом знает весь город. Днепропетровские СМИ уже устали писать об этом беспределе. А жители уже устали от обещаний то Куличенко, то Вилкула восстановить детсад. Чиновники трусливо сваливают всё друг на друга, боясь ответственности. Чиновников интересует только собственный пиар, а не проблемы жителей, к сожалению. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті