Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина за підсумками 2014 року надає більше 10 % ВВП України

Дніпропетровщина за підсумками 2014 року надає більше 10 % ВВП України
Д
ніпропетровщина за підсумками 2014 року надає більше 10 % ВВП України.

Про це повідомив під час прес-конференції заступник директора департаменту економічного розвитку Олексій Псарьов.

«Незважаючи на досить серйозні випробування для усієї країни, Дніпропетровщині вдалося зберегти позиції одного з провідних регіонів України. Область залишається самодостатньою практично в усіх галузях», - наголосив Олексій Псарьов.

Так, Дніпропетровщина виготовляє 20 % всеукраїнської промислової продукції. До того ж 16,2% експортованої з України продукції також реалізовані нашим регіоном.

Дніпропетровська область залишається лідером в формуванні інвестиційної складової держави. Це стосується залучення прямих іноземних інвестицій, де область впевнено посідає 1 місце серед областей України та продовжує забезпечувати надходження кожного 6 долару США в економіку держави.

«Важливо, що в складних економічних умовах провідні підприємства області не зупинили розпочаті інвестиційні програми. Це – підґрунтя для підвищення конкурентоспроможності їх продукції на внутрішньому та зовнішніх ринках збуту», - зазначив Олексій Псарьов.

Загалом, область надає більше 10 % ВВП України та займає 1-е місце серед областей за обсягами ВРП (валового регіонального продукту) у розрахунку на одного мешканця.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кири-кири  (21.01.15 13:39): А раньше было сколько? Если столько же - то можно сказать что темпы падения экономики днепропетровщины не отстают и не опережают темпы падения остальной части Украины. Відповісти | З цитатою
Кири-кири  (21.01.15 13:39): А раньше было сколько? Если столько же - то можно сказать что темпы падения экономики днепропетровщины не отстают и не опережают темпы падения остальной части Украины. Відповісти | З цитатою
Потный раб лампы  (21.01.15 09:56): По итогам года моя доля заметно сократилась.. Відповісти | З цитатою
прохожий  (20.01.15 23:24): Наконец-то это было заявлено официально! Как говориться, кажется "ИМХО" - я рад, что живу и работаю на этом Острове Стабильности в Украине. Відповісти | З цитатою
влад  (20.01.15 22:38): а сказать то и нечего в ответ,разве что " ну и х...ли толку?" у нас что лучше дороги,лучше экология,лучше здравохранение или образование,выше пенсии или что толку от того.что мы самые лучшие?рабы!!!а есть недостроенное десятилетиями метро,недостроенная обьездная дорога,отсутсвие дорог,остались только куски от советов,через год и их не будет,закрытые садики и больницы,кого то надо поздравить или что? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті