Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина продовжила розвивати ключові соціальні напрямки

Дніпропетровщина продовжила розвивати ключові соціальні напрямки
Про це повідомив під час прес-конференції заступник директора департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олексій Псарьов.

Зокрема, продовжено роботи з будівництва метрополітену у Дніпропетровську. У 2014 році за рахунок субвенції з міського бюджету Дніпропетровська погашено кредиторську заборгованість за виконані у 2012-2013 роках роботи та продовжено будівництво. Тривають роботи з реконструкції будівлі поліклініки під неонатальний блок на 60 ліжок регіонального перинатального центру.

Не зупинилася й реставрація славнозвісного Свято-Троїцького собору у Новомосковську.

За підсумками 2014 року введено в дію 12,4 км газових і 33,5 км водопровідних мереж, що забезпечило газом 16 тис. мешканців та питною водою ще майже 12 тис. жителів Дніпропетровщини.

На Дніпропетровщині після проведення капітального ремонту відкрито 3 амбулаторії, нарешті розпочала роботу Єдина регіональна оперативно-диспетчерська служба. Нове житло отримали 26 медичних працівників у Дніпропетровську, Кривому Розі, Першотравенську, Новомосковському, Криничанському та Покровському районах.

Відремонтовано 30 закладів освіти Дніпропетровщини, в 7 загальноосвітніх школах та 5 дошкільних навчальних закладах замінено опалювальні котли. Створено 2 НВК на 55 місць, відкрито 3 дитсадка на 195 місць. Всього відкрито 31 додаткову групу в дитячих садках на 585 місць .

Крім того, було проведено низку заходів, реалізовано значну кількість соціально значущих проектів в галузі культури і туризму, захисту дитинства, сім'ї та молоді.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Полиграфыч  (20.01.15 19:13): Фамилиё у него хорошая! Из наших будет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті