Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Планетарий Днепра готовится удивить новыми программами

Планетарий Днепра готовится удивить новыми программами

С 20 мая в Planetarium Noosphere будут проходить премьеры полнокупольных фильмов.

Об Городскому сайту сообщили следующее.

Війна стала викликом не лише для українських підприємців, але й для команди Planetarium Noosphere у м.Дніпро. Проте попри вибухи, небезпеку та втрати, Планетарій продовжує працювати.

Так, з 14 березня Planetarium Noosphere долучився до волонтерства і відкрив свої двері для українців з інших міст, які зараз перебувають у м. Дніпро, аби подарувати можливість долучитись до космосу під час безкоштовних сеансів.

Тут впевнені, що позитивні емоції можуть викликати посмішку на вустах, очистити думки від поганого та подарувати такий жаданий спокій. На цей час безкоштовні програми відвідали вже понад 2500 людей, з яких майже 1000 – діти до 18 років.

У квітні планетарій відновив роботу і почав приймати всі охочих. Наразі у прокаті 7 фільмів для дорослих та дітей. Зокрема долучитись до космосу можна під час перегляду таких програм:«Сонце –  наша життєдайна зоря», «Наша космічна адреса», «Далекі світи», «Поляріс», «Мишенята і Місяць», «У пошуках нової Землі», «Від Землі до Всесвіту».

Крім того, команда Planetarium Noosphere підготувала нові ексклюзивні програми. З 20 травня у Planetarium Noosphere відбудуться прем’єри повнокупольних фільмів!

Перша новинка дозволить здійснити захопливий політ через футуристичні міста. «Горизонти майбутнього» –  це фантастична подорож із сучасними 3D-візуалами, синхронізованими з імпульсною електронною музикою. Саундтрек спеціально складений у темпі 110 ударів за хвилину, щоб ваше тіло розслабилося та стимулювало уяву. Такого ви не побачите ні в одному планетарії України!

Фільм створив Стівен Волкер (художник візуальних ефектів та розробник ігор Axon Genesis).

Друга новинка занурить глядача у світ штучних супутників. Під час перегляду фільму «Сателікс» ви дізнаєтесь, як космічні технології впливають на наше повсякденне життя і як у нас з’явилась навігація в автомобілях, мобільні телефони і точні прогнози погоди.

У цей складний для Украї ни часу Planetarium Noosphere особливо турбуються про безпеку відвідувачів. Тому на випадок повітряної тривоги гості відправляються в обладнане укриття, яке знаходиться за  хвилину від планетарію. А частина коштів за придбані квітки спрямовується на підтримку ЗСУ.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте