Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 30 квітня 2024
00:38

БЛОГИ

lorik1702


16 квітня 2024, 10:30

В полі зору – майбутні абітурієнти

Незабаром розпочнеться вступна кампанія до вишів Дніпропетровщини.
З чого розпочати підготовку до вступу? Як скористатися податковою знижкою за навчання? Ці теми були запропоновані для обговорення на вебінарі «Вступ-2024. Гранти. Ваучери. Пільги», який проведено за ініціативи Українського державного хіміко-технологічного університету.
У віртуальній зустрічі для майбутніх абітурієнтів прийняли участь фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.
Хто має право на податкову знижку, які документи потрібно підготувати, терміни повернення коштів – такі питання цікавили юнаків та дівчат. Розглянули на прикладах, як можна повернути частину коштів, сплачених за навчання, ознайомили з популярними електронними сервісами від ДПС.
«Молоді люди завжди були двигунами прогресу та розвитку. Бажаю всім вам стати частиною студентської родини, старанно навчатися, отримувати знання, щоб бути гідними членами українського суспільства та приносити користь своїй країні», – звернувся до учасників заходу заступник начальника Валерій Леонов.



Останній раз редагувалося: 16.04.2024 10:30


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті