Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 29 квітня 2024
20:42

БЛОГИ

lorik1702


16 квітня 2024, 10:30

Працюємо разом – підтримуємо бізнес Дніпропетровщини

У Дніпропетровському регіоні налагоджена тривала і тісна співпраця податкової служби з громадськістю та бізнесом.
Адже конструктивний діалог з громадськими організаціями та бізнес-спільнотою позитивно впливає на виконання платниками їх податкових обов’язків, а значить забезпечує стабільність наповнення бюджетів.
Ефективна співпраця з громадськими організаціями, які приймають активну участь у житті бізнесу, – це дієвий механізм для удосконалення комунікацій та налагодження партнерських відносин з бізнес-спільнотою.
Сьогодні до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) завітав голова Спілки Підприємців Дніпропетровщини Олег Григоренко. Із заступником начальника ГУ ДПС Валерієм Леоновим та начальником управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Манушак Осиповою обговорювали нагальні питання.
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.


Останній раз редагувалося: 16.04.2024 10:30


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті