Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 18 травня 2024
13:31

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


9 травня 2016, 20:24

РПЛ: Ветерани –це приклад, як треба любити і захищати рідну землю

Дніпропетровські радикали привітали ветеранів з Днем Великої Перемоги. До поздоровлень воїнів-визволителів долучилися всі міські та районні партійні осередки Дніпропетровської ТО Радикальної партії Олега Ляшка, депутати обласної та районних рад. Нині ми відзначаємо 71 річницю з Дня Великої Перемоги. І з кожним роком героїв, які боронили рідну країну від страшного ворога і які пройшли через нелюдські випробування, стає дедалі менше.
Тож зараз, наголошують в РПЛ, вкрай важливо привітати кожного, хто наближав перемогу у другій світовій війні. І тих, хто захищав рідну землю на фронтах і тих, хто працював заради її звільнення у тилу. Сьогодні надзвичайно важливо пам’ятати подвиг наших предків, цінувати здобуту героями перемогу і не забувати тих, кому ми зобов’язані своїм життям.
Радикали вклонилися ветеранам – переможцям в Дніпропетровську, Кривому Розі, Жовтих Водах, Томаківці, завітали в гості до фронтовиків в Верхньодніпровську, не забули про партизанів та підпільників Широківського, Дніпропетровського та Новомосковського районів. Висловили щирі слова глибокої вдячності працівникам тилу в Новомосковську. Поспілкувалися з дітьми війни у Дніпродзержинську.
Дніпропетровські радикали підкреслюють, наші ветерани - це приклад, як треба любити і захищати рідну землю. На їх долю випали тяжків випробування. Більшість із них зовсім молодими взяли до рук зброю і пішли боронити країну від ворога. Їм довелося пережили жахливі тяготи війни, потім відбудовувати і піднімати все з руїн. Проте вони вистояли. І ми маємо бути гідними нащадками наших ветеранів. Наше завдання - перемогти ворога на сході, так само як вони здолали фашизм в 1945.
Голова Дніпропетровської ТО Радикальної партії Сергій Рибалка та його однопартійці, вітаючи ветеранів з Днем Великої Перемоги, подякували їм за проявлені мужність та героїзм і побажали всім міцного здоров’я, бадьорості духу, оптимізму і аби на Україні нарешті запанував мир, який ви відвоювали для нас 71 рік тому.


















Переглядів: 1270
Усі записи автора | << | >>

Taksist  (28.05.16 07:15): Ага, лично наблюдал, как десяток РадиКалов возле памятника Славы "вшановувалы" память ветеранов, оскорбляя людей не пуская их возложить цветы. Ублю...дки. Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті