Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міськраді відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів

|«« «« »» »»|

Традиційно наприкінці навчального року управління освіти та науки міської ради проводить наради з керівниками дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.

Минулого тижня таку нараду було проведено з керівниками дитячих садочків, під час якої обговорювалися питання: організації харчування, прийому дітей до дошкільних навчальних закладів, перебування у дитсадках дітей, які досягли 6-тирічного віку, організації літнього оздоровлення у дитсадках тощо. Сьогодні таку нараду провели з директорами усіх шкіл.

«Проведення таких нарад є необхідним заходом, оскільки зараз проводиться реформування освітньої галузі. Багато організаційних питань накопичилось для вирішення – це і проведення зовнішнього незалежного оцінювання, щорічної атестації, інвентаризації шкіл, закінчення навчального року, проведення останніх дзвоників і випускних вечорів, підготовка пришкільних таборів тощо», - сказала заступник міського голови Олена Молошна.

Звертаючись до директорів шкіл, заступник міського голови Олександр Шикуленко зазначив, що сьогодні настали такі часи, коли кожен керівник навчального закладу повинен розуміти, що треба змінювати спосіб керівництва, управління, робити його більш ефективним.

«Необхідно створювати такі умови, щоб діти навчалися із задоволенням. Загалом в рамках реформування галузі освіти обов’язково прислухатимемося до вас, як до фахових керівників, директорів шкіл, враховуватимемо різні умови, у тому числі фінансування, раціональності управління. Головна мета – щоб наша освіта розвивалася і працювала ще краще», - наголосив Олександр Шикуленко.

Під час заходу усіх присутніх ознайомили з проміжними результатами перевірок шкіл в частині інвентаризації.

Зокрема, було наголошено на одному з найбільших порушень – це питання організації харчування дітей. З-поміж іншого недоліки виявлено: у якості харчів, умовах їх зберігання, використанні навіть заборонених у шкільному харчування продуктів, наприклад кетчупів, технології приготування страв тощо. На сьогодні районні комісії по інвентаризації шкіл іще працюють, незабаром буде підведено підсумок роботи з наданням чітких пропозицій по усуненню виявлених порушень.

Також під час наради привітали освітян з їх ювілейним днем народження.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Горожанин  (27.04.16 09:14): Образование должно быть на высоком уровне. А учителей, которые объяснить не могут (нанимайте репетиторов) гнать надо. Предлагаю проводить опрос в школах о наличии репетиторов в каждом классе. Если знающий учитель, который может разъяснить предмет, дети знают предмет и могут легко здать ЗНО, то честь и хвала. Відповісти | З цитатою
Гость  (27.04.16 08:02): Жи-2 заплатите зарплату учителям Кировского района, а то трандеть только умеете, Ваську на кол посадить - по старому украинскому козачему обычаю, только так с подстилками нынешней власти. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті