Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
17:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре презентовали новое пособие для семей погибших героев

В Днепре презентовали новое пособие для семей погибших героев

Это издание поможет родным погибших защитников Украины проще преодолевать стресс и другие негативные эмоции.

Координационный штаб волонтеров Днепра ТАПС продолжает реализовывать программу помощи семьям, лишившихся на войне своих мужей, сыновей, отцов.

Очередным шагом в этом направлении стала подготовка и издание специального пособия, работа над которым продолжалась полгода.

О нем в ТАПС подробней рассказали:

«Презентували новий посібник для родин полеглих Героїв України та громад нашої області, які залучені в процес підтримки родин.

Наша команда працювала над ним близька півроку, щоб допомогти тим, хто втратив близьких на війні, легше виходити з тих станів, які переживає людина через смерть близьких та рідних.

Зібралися наші мами та дружини, поспілкувалися з нашою психологинею, отримали примірнии і поспілкувалися у коли тих, хто розуміє, що спільна тема і вміння поділитися наболілим дуже підтримує і надає ресурси для нових сенсів життя.

Юлія Дмитрова, керівниця БО "БФ ТАПС", каже :

"Ми дуже хочемо якомога частіше збирати родини у нашому просторі, тому робимо щотижня і групи підтримки, і дитячі заходи і йогатерапію. Цей посібник стане практичною підказкою на будь-який день, якщо хвиля суму або відчаю з'являється в серці. Він грунтується на досвіді психологів , які працюють з втратою ще з 2014 року і які знають, як можна допомогти краще прийняти втрату і жити з нею далі".

Фото ТАПС. 






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте