Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
10:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі проходить відкритий Чемпіонат міста з рукопашного бою

У Дніпрі проходить відкритий Чемпіонат міста з рукопашного бою

Переможці представлятимуть місто на всеукраїнських змаганнях.

У спортивному комплексі «Олімпійські резерви» у Дніпрі проходить відкритий Чемпіонат міста з рукопашного бою. Турнір об'єднує найсміливіших та найвправніших бійців у різних вагових категоріях та рівнях навичок. Змагання проходять у двох основних категоріях: індивідуальні поєдинки та командні змагання. Беруть участь діти, юнаки та дівчата від 6 до 15 років. Спортсмени показують свої вміння на татамі в розділі «легкий контакт» та «дозований контакт».

Вихованка дніпровської дитячо-юнацької спортивної школи № 7 Марина Кучерява займається рукопашним боєм уже три роки. Дівчина на змаганнях посіла перше місце.

«Звісно, дуже радію, що перемогла. Це вже сьомі мої змагання. Цим видом спорту вирішила займатися за власним бажанням», — каже Марина.
місце.

За словами заступника директора департаменту - начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександра Осипова, у Чемпіонаті беруть участь близько 250 спортсменів із різних міст України:

«Дніпро представляють вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи із відділенням рукопашного бою. Для переможців підготували призи від управління спорту та спонсорів. Усім спортсменам вдалих виступів!».

Керівник міської федерації рукопашного бою Валентин Іващенко додав:

«Готувалися до цього турніру. Велика подяка управлінню спорту департаменту гуманітарної політики міської ради за підтримку, можливість провести змагання у цій чудовій залі СК «Олімпійські резерви». Переможці увійдуть до збірної команди Дніпра, яка представлятиме наше місто на Чемпіонаті України з рукопашного бою наприкінці травня».






Gorod.dp.ua на Facebook.


Vlad  (12.05.24 21:34): супер звичайно, в цьому залі проходять різні турніри, але чомусь міських і обласних спортивних чиновників не турбує результат будівництв цього комплексу, який був в рамках програми «Велике будівництво», проект був презентований як один з найкращих комплексів України, в якому будуть представлені різні види спорту, в тому числі й ігрові види спорту футзал, баскетбол, волейбол, гандбол, а також можливо було грати і в флорбол .../,а також проведення міжнародних турнірів / а для цього потрібні повноцінні трибуни /,а що в підсумку вийшло, бачите самі, залишилися тільки написи на стіні, а від трибун балкончик...на жаль, ось так у нас у всьому ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (11)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (9)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (5)

•  Дніпровські архітектори допомагають врятувати 500-річний будинок (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті