Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
05:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині розпочав роботу перший в Україні селищний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»

На Дніпропетровщині розпочав роботу перший в Україні селищний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»
Важливою складовою програми губернатора Дмитра Колєснікова «Міцне здоров’я – успішне життя» є надання рівних можливостей для занять спортом всім мешканцям регіону: і в містах, і в маленьких селищах.

Зокрема, для впровадження цієї ідеї в селищі Ювілейне Дніпропетровського району відкрито перший в Україні селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Сьогодні за дорученням губернатора Дмитра Колєснікова директор департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді Олександр Пшеничников урочисто відкрив у селищі багатофункціональний спортивний майданчик. Він включає баскетбольне та міні-футбольне поле, столи для настільного тенісу, а також майданчики для WORK-аута та пляжного волейболу.

«Програма губернатора Дмитра Колєснікова «Міцне здоров’я – успішне життя» спрямована на те, щоб долучити до занять спортом кожного мешканця нашого регіону, особливо це стосується молоді. Вона вже зараз починає розуміти – спорт дає ті навички, які потрібні людині, щоб стати успішною. Також важливою складовою програми є забезпечення якісних умов для занять спортом населення Дніпропетровщини незалежно від місця їх проживання. Глава держави наполягає на тому, що кожен українець має отримувати якісні умови для життя незалежно від того де він мешкає»,- сказав Олександр Пшеничников.

Він підкреслив, що селищний центр фізичного здоров’я населення стане тим майданчиком, на якому зростатиме нове покоління олімпійських чемпіонів.

На відкритті спортмайданчику були присутні школярі, спортивні команди, представники обласної та районної влади. Випробували майданчик гуртки спортивного танцю та хіп-хопу показовим виступом перед присутніми.

Не втримались від спортивного азарту й дорослі. Підхопивши нові м’ячі, вони почали кидати їх у баскетбольне коло та показали гарний приклад всій присутній молоді. Після завершення урочистостей школярі відразу почали грати у баскетбол та на обладнаному майданчику показові вправи продемонструвала обласна команда WORK-АУТ. Така завзятість до спорту показує, що програма губернатора «Міцне здоров’я – успішне життя» - працює і вже дає свої результати.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


razboihik  (24.09.13 15:15): Конечно спасибо большое за площадку! Но у нас все как всегда лишь-бы глаза за мылить.Щиты с кольцами для игры в баскетбол шатаются как сумасшедшие,попасть в кольцо не реально надо дополнительные крепления щита. А теннисные столы это что то с чем то! Размеры столов не понятно с чего взяты (маленькие,узкие) ни каких стандартов. А о материале и сборке говорить и говорить( обычная фанера Дай бог до весны достоять)Все сикась- накась, криво, косо и еще и шурупы почти по вылазили через столешницу. Точно строили для людей и на долгие века.Я хренею с наших депутатов! Зато пропиарились! Для себя 100% такое Г...но не сделали бы.Извините Эмоции просто не удержать. Відповісти | З цитатою
macha  (23.09.13 11:07): "Мэру" Юбилейного респект. Он единственный, кто попал в кольцо с первого раза. Хотя и дождь был. А, вообще-то здорово, что у нас во дворе теперь есть такая площадка. Відповісти | З цитатою
мордор  (22.09.13 17:49): киньте координаты для гугл мапс Відповісти | З цитатою
Андрей  (21.09.13 10:39): поручению Дмитрия Колесникова директор департамента физической культуры и спорта, семьи и молодежи Александр Пшеничников -фраза становится крылатой. а без поручения -ну. никак да??? Відповісти | З цитатою
Алекс  (20.09.13 16:35): Смех, да и только - открыли спортивную площадку, а зимой тоже на площадке играть в пляжный волейбол? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті