Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 27 квітня 2024
03:22

БЛОГИ

marik2104


9 квітня 2021, 11:37

Судом визнано законними нарахування податкових зобов’язань та штрафних санкцій на суму майже 20 млн гривень

Управлінням супроводження судових справ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) забезпечено належне супроводження справ у суді, що призвело до винесення Дніпропетровським окружним адміністративним судом рішення на користь податкового органу на суму майже 20 млн гривень.
Судом відмовлено платнику податків у задоволенні позовних вимог на суму майже 20 млн грн та визнано законними податкові повідомлення-рішення, винесені управлінням податкового аудиту ГУ ДПС.
Рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 01.03.2021 у цій справі враховано висновки акту перевірки, які ґрунтувались на тому, що сукупність факторів, а саме: окремі недоліки первинних документів, відсутність товарно-транспортних накладних, наявність кримінальних проваджень по контрагентах та непідтвердження походження товару по ланцюгу його придбання є належною доказовою базою щодо підтвердження нереальності господарських операцій.



Останній раз редагувалося: 09.04.2021 11:37


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті