Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 1 липня 2024
14:33

БЛОГИ

lorik1702


21 червня 2024, 08:57

Ключовим драйвером змін є українська молодь

Якісна освіта завжди є трендом.
Молодь – майбутнє держави! І які знання та навички юнаки і дівчата набудуть сьогодні на своєму студентському шляху, та як поєднають їх з практикою, залежить у подальшому успішність розвитку країни.
Комунікації з молодим поколінням – пріоритетний напрямок діяльності податкової служби Дніпропетровщини.
У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі заступника начальника ГУ ДПС Валерія Леонова відбулась онлайн зустріч зі студентами Дніпровського державного аграрно-економічного університету (Університет) та викладачами кафедри обліку, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою Університету.
Спілкувались про організаційну структуру і діяльність податкової служби та працевлаштування.
Студенти отримали фахові відповіді на численні запитання.
Знаково, що молодь цікавиться професією податківця і має бажання пов’язати з нею своє майбутнє. Свідомий вибір молодого покоління такого професійного шляху стане запорукою розвитку і податкової служби, і нашої країни.
А отриманий досвід дозволить нашій працьовитій молоді розкрити свій потенціал у майбутньому, адже нині – час викликів, який вимагає нових нестандартних рішень від молодих, енергійних та сучасних спеціалістів, які можуть генерувати ідеї та втілювати їх у життя.
Чекаємо на Вас у нашій команді!


Останній раз редагувалося: 21.06.2024 08:57


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті