Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 3 липня 2024
13:55

БЛОГИ

lorik1702


21 червня 2024, 08:59

Контроль за обігом підакцизної продукції: результати роботи податкової служби Дніпропетровщини у м. Новомосковську та...

Контроль за обігом підакцизної продукції: результати роботи податкової служби Дніпропетровщини у м. Новомосковську та Новомосковському районі

За результатами декларування суб’єктами господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами на території Новомосковського району Дніпропетровщини, у січні – травні 2024 року до територіальних громад регіону забезпечено надходження акцизного податку у сумі 9,9 млн грн (аналогічний період 2023 року – 7,8 млн грн, зростання 27,0%).
Зарахування частки акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів до місцевих бюджетів територіальних громад Новомосковського району у січні – травні 2024 року склало 9,6 млн гривень.
За напрямками роботи податкової служби Дніпропетровщини щодо виявлення порушень законодавства у сфері обігу підакцизних товарів на території м. Новомосковська та Новомосковського району протягом січня – травня 2024 року:
- проведено 35 фактичних перевірок, донараховано – 713,5 тис. грн (найчастіші порушення – торгівля без ліцензії та контрафактними товарами);
- анульовано 58 ліцензій на право роздрібної торгівлі, у т. ч. 33 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та 25 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.
За реалізацію алкогольних та/або тютюнових виробів неповнолітнім громадянам притягнуто до фінансової відповідальності 3 суб’єктів господарювання на загальну суму майже 34,0 тис. гривень.
Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області з метою здійснення спільних заходів щодо продовження боротьби з тіньовим обігом підакцизної продукції на території м. Новомосковська 19.06.2024 проведено робочу зустріч з представниками Новомосковської міської ради, районної військової адміністрації та іншими службами.
Основна тематика робочої зустрічі – контрафактна тютюнова продукція, ключові напрямки спільної взаємодії щодо ліквідації «чорного» ринку тютюнових виробів та, як наслідок, наповнення бюджету територіальної громади міста.
«Сумлінне виконання норм Податкового кодексу України, іншого законодавства та повнота сплати податків – важливі фактори, які сьогодні забезпечують стабільну роботу економіки держави», – зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федір Терханов.


Останній раз редагувалося: 21.06.2024 09:11


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті