Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Сб, 29 июня 2024
10:58

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

Dnepr_scientific_library


8 сентября 2013, 15:50

Місце зустрічі змінювати не треба!

ПРЕЗЕНТАЦІЯ-БЕНЕФІС: «БІБЛІОТЕКИ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ НА ПОБАЧЕННЯ». ЗУСТРІЧ ТРЕТЯ.
Незабаром, а саме 14 вересня 2013 року з 11 до 16 години, мешканців та гостей Дніпропетровська чекає зустріч з бібліо-новинками та бібліо-цікавинками у міському парку ім. Лазаря Глоби.
Ця зустріч відбудеться вже втретє, саме у День міста та напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, була започаткована така традиція - дарувати інтелектуально-розважальне шоу всім бажаючим. Бібліотеки області хочуть показати, що сучасна бібліотека це цікаво, корисно, весело, що читати - це модно і необхідно, і, при цьому, формат читання не має значення, адже сучасні бібліотеки мають, що запропонувати своїм відвідувачам. Традиційні паперові, електронні, інтернет-видання - все аби привернути увагу до отримання знань, підтримку розвитку особистості, а ще бібліотека це місце для зустрічі та спілкування.
Ось саме під час презентації-бенефісу, яка відбудеться за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, обласної та міської ради громадська організація – Дніпропетровська бібліотечна асоціація - у партнерстві з провідними бібліотеками міста і області, і будуть представлені широкій громадськості сучасні можливості бібліотек, їх унікальних фондів, інноваційних послуг, які бібліотеки надають місцевим громадам, досвід використання роботи Інтернету та інформаційних технологій.
Презентація-бенефіс пропонує жителям міста і області, всім учасникам свята використати унікальну можливість у цей святковий день:
- отримати інформацію про різні бібліотеки в один час і в одному місці, стати читачем обраної бібліотеки;
- віртуально зазирнути в книгосховища бібліотек та познайомитись з кращими виданнями та окремими колекціями;
- переглянути,(а при наявності достатнього часу і почитати) в імпровізованому читальному залі новинки книжкових і періодичних видань;
- ознайомитися зі спектром інноваційних бібліотечних послуг із використанням Інтернет-ресурсів та сучасних інформаційних технологій, які впроваджуються бібліотеками Дніпропетровщини;
- стати переможцем у вікторині чи конкурсі і отримати цікавий приз;
- придбати на розпродажі в домашню бібліотеку нові видання та видання з обмінно-резервного фонду;
- стати учасником театралізованого дійства «Літературні герої та казкові персонажі - у нас в гостях»;
- отримати естетичну насолоду від святкового концерту.
Девізом цьогорічного свята Дніпропетровська обласна наукова бібілотека імені Кирила і Мефодія пропонує гасло: "Відпочивайте з користю!"



Приєднуйтесь до нас


Документы по теме:
Просмотров: 2087
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте