Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 29 червня 2024
11:01

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Dnepr_scientific_library


24 вересня 2013, 15:09

Чим зайнятись у осінню суботу? Приходьте у кіноклуб!

Чи багато дніпропетровців знають, що можна у кіно ходити безкоштовно? Думаю, що не дуже:) Але така можливість є. І надає її Дніпропетровська обласна наукова бібліотека імені Кирила і Мефодія. Бібліотека, а саме відділ мистецтв, проводить кіносеанси у межах діяльності "Кіноклубу імені Данила Сахненка". У суботу о 17.00 28 вересня запрошуються всі хто бажає переглянути кінострічку режисера М. Іллєнко "Той Хто Пройшов Крізь Вогонь"


Той Хто Пройшов Крізь Вогонь


Переглядів: 1388
Усі записи автора | << | >>

Dnepr_scientific_library  (29.10.13 11:49): Знаю, що коментар вже не вчасний, але ж на афіші є і адреса куди приходити і телефон для довідок. Афіша - ота картинка під текстом :) Відповісти | З цитатою
НеМісцевий  (28.09.13 08:03): То є добре, і кінострічка досить цікава і повчальна, але якби ви написали ще й адресу... можливо б і люди прийшли. Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті