Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 5 липня 2024
01:45

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


15 серпня 2023, 08:50

До Дня молоді в Україні

10.08.2023 в Дніпровському районному відділі м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області відбулась зустріч з заступником начальника відділу кар’єрного консультування Дніпровського управління Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості населення Бродовою Марією. На зустріч були запрошені суб’єкти пробації які перебувають на обліку у відділі.
Метою зустрічі було інформування та допомога засудженим особам щодо продуктивної зайнятості та економічного розвитку, наближення соціальних послуг до суб’єктів пробації, а також надання інформації зайнятому та незайнятому населенню щодо переваг офіційного працевлаштування. Під час зустрічі мова також йшла про активні державні програми служби зайнятості, можливість отримати вищу освіту або підвищити свій кваліфікаційний рівень, отримання ваучерів на навчання.
Під час заходу учасники обговорили питання щодо сприяння працевлаштуванню, про діяльність служби зайнятості та про актуальні вакансії на сучасному ринку праці.




Переглядів: 227
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті