Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 5 липня 2024
01:32

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


25 серпня 2023, 12:19

32-га річниця Незалежності України

24 серпня 2023 року в Україні відзначається 32-гу річниця Незалежності. У цей день у 1991 році Верховна Рада УРСР прийняла Акт про Незалежність України, що символізує свободу, єдину націю та довіру українського народу до держави.
В рамках святкування Дня Незалежності України працівниками Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Центру пробації у Дніпропетровській області метою формування національної свідомості, патріотизму, прищеплення поваги до національних традицій та символів, доведено до суб’єктів пробації про історію України, основні події, що пов'язані з проголошенням Незалежності, та кроки, які зробила наша країна для здобуття державної Незалежності.
Українська земля пройшла війни та мир, поразки та перемоги, пишалася вірними синами та доньками, чарувала світ своїми запашними паляницями та мелодійними піснями. Вона була і залишається вірною матір'ю українців, які свято шанують і люблять її.






Переглядів: 179
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті