Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 25 червня 2024
10:09

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


11 грудня 2023, 13:27

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області для суб’єктів пробації проведений захід до Дня Збройних сил України, що відзначається в 6 грудня.
Верховна Рада ухвалила закон «Про Збройні сили України», «Про оборону України» 6 грудня 1991 року, а 13-го грудня – Концепцію оборони і будівництва Збройних сил України, які визначили основні принципи та напрями розбудови українського війська.
Україна успадкувала від СРСР одне з найпотужніших угруповань військ у Європі, оснащене ядерною зброєю та відносно сучасними зразками озброєння і військової техніки. Однак за понад 20 років незалежності українська армія була майже знищена.
Переломним моментом в історії сучасної української армії стали події 2013-2014 років: Революція гідності, окупація Криму та частини сходу України. І попри тотальну руїну в армії, зради, втрати, шалений тиск і підступність ворога, українським військовим вдалося відстояти незалежність Батьківщини й захистити власний народ від агресора. Нині наша армія посилює свою боєздатність, а Україна оголосила про свої наміри вступити до НАТО.
Вже другий рік поспіль українці відзначають День Збройних сил в умовах повномасштабного вторгнення рф. З початком широкомасштабної агресії росії, ЗСУ продемонстрували, що здатні протистояти російській армії, яка поки що займає друге місце в рейтингу найпотужніших армій світу.
При цьому Україна в рейтингу найпотужніших армій світу станом на січень 2023 року посідає 15-те місце із 145-ти. А ще рік тому вона була на 22-му місці.
Мужність, розум, сила та відвага – саме такими якостями володіють найкращі сини та доньки України, які не вагаючись стали на її захист та крок за кроком відбивають кожен клаптик рідної землі.
Вони жертвують найціннішим і відстоюють найважливіше – свободу і незалежність України!
Честь і слава кожному і кожній!
Ми вдячні та низько вклоняємось за цей подвиг!
Віримо та допомагаємо, пам’ятаємо і вшановуємо.
Пишаємось своєю армією – військовою елітою держави!
Зичимо лише ПЕРЕМОГИ ТА ШВИДКОГО ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ.
СЛАВА УКРАЇНІ І ЇЇ ГЕРОЯМ!




Переглядів: 143
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті