Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 16 червня 2024
14:30

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


21 грудня 2023, 12:04

Різдво Христове – чудове свято

Різдво Христове – чудове свято любові та надії, яке шанобливо відзначають у родинному колі.
Святкова ялинка насправді є атрибутом саме Різдва, а не Нового Року. Плутанина, яка є сьогодні, відбулася у далеких 30-х роках ХХ століття, коли радянська влада вела антирелігійну пропаганду та забороняла святкувати Різдво. У ті часи ставили ялинку на Новий Рік і забули, що зірка на верху дерева – це не просто прикраса і вже точно не символ тоталітарного режиму – а Віфлеємівська зоря.
У цей день прийнято вибачати образи минулого та дякувати тим, хто підтримував людину увесь рік. Також, у цей день, заборонено лихословити і сваритися.
Різдво вважають святом милосердя. Тому, на передодні Різдва, Громадська організація «Довіра - Дніпро», з якою співпрацює з Дніпровський районний відділ м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, вручила святкові продуктові набори, родинам суб’єктів пробації, які потребують підтримки.
Дніпровський районний відділ м. Дніпра висловлює щиру вдячність керівнику Громадській організації «Довіра-Дніпро», поліцейському капелану Східного регіону Дмитру Потась за допомогу таку своєчасну і необхідну, за розуміння, за добросердечність, чуйність, щирість, підтримку! Приємно знати, що такі люди є поруч у цей надзвичайно складний час для всієї країни! Нехай повернеться Вам добро здоров'ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину.




Переглядів: 177
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті