Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 28 червня 2024
09:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


20 червня 2024, 07:33

Орган пробації інформує про Всесвітній день біженців

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія інформує про наступне. Всесвітній день біженців – це глобальна подія, яку Організація Об’єднаних Націй організовує щороку 20 червня. Він покликаний вшанувати і відзначити біженців з усього світу. На честь 50-річчя Конвенції про статус біженців 1951 року цей день був заснований 20 червня 2001 року.

Всесвітній день біженців вшановує силу і мужність біженців і заохочує громадську обізнаність і підтримку біженців, людей, які були змушені покинути країни, свої рідні землі та оселі через конфлікти, війни, переслідування або стихійні лиха.

Біженці є вразливими і потребують допомоги, їх часто не розуміють і ставляться до них зі злістю, презирством, вони часто мають дуже мало або взагалі нічого з речей, у них мало їжі, їм часто доводиться залишати свої домівки ні з чим або з тим, що вони можуть нести. Вони страждають від холоду, голоду, травм, відчаю, хвороб, насильства, втрати близьких, душевних мук, та зазнають розлуки з рідними.

День обізнаності покликаний сприяти розумінню громадськістю проблеми біженців, а також мобілізувати підтримку і допомогу.

У всьому світі урядові та неурядові організації невтомно працюють, щоб допомогти біженцям, але з огляду на те, що біженцями стають майже щодня, постійно потрібна додаткова допомога та обізнаність, щоб забезпечити справедливе ставлення до біженців та їхнє забезпечення, а не ігнорування чи відторгнення, а також проекти, спрямовані на переселення та забезпечення біженців. Отже, Всесвітній день біженців висвітлює все це.

Ми живемо у глобалізованому світі, який впливає на міжнародні відносини, світову економіку та дипломатію. Перед кожною людиною також стоїть завдання уявити і відчути себе частиною світу, окрім зобов’язань перед державою, до якої вона належить. Ця концепція ґрунтується на ідеї, що кожна людина відіграє важливу роль у вирішенні світових проблем, підтримці миру, глобальному і рівномірному розподілі товарів і ресурсів, гуманітарній допомозі та захисті прав людини. Таким чином, громадяни світу повинні бути частиною співчутливого світового проекту, толерантно і з розумінням ставитися до співгромадян, незважаючи на всі скептичні позиції щодо цього ідеалу.

Пам’ятайте, що біженцем може стати кожен і кожна з нас, і життя це постійно доводить людству. Історія свідчить, що людина може народитися в одній країні, а померти в іншій, і ніхто з нас від цього не застрахований, тому треба розвиватися, пізнавати наш світ у всьому його різноманітті та бути людьми світу, - зазначив психолог Едуард Абашія.




Переглядів: 52
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті