Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 30 червня 2024
19:01

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


26 червня 2024, 11:22

Орган пробації інформує про Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія інформує про наступне. Резолюцією 42/112 від 7 грудня 1987 року Генеральна Асамблея ООН постановила відзначати 26 червня як Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом на знак висловлення своєї рішучості зміцнювати дії та співпрацю для досягнення мети побудови міжнародного суспільства, вільного від зловживання наркотиками.

Цей глобальний день, який щороку підтримується окремими людьми, громадами та різноманітними організаціями по всьому світу, має на меті підвищити обізнаність про серйозну проблему, яку становлять для суспільства нелегальні наркотики.

Глобальна проблема наркотиків є багатогранним викликом, який зачіпає життя мільйонів людей по всьому світу. Вплив наркотиків на людей, які борються з розладами, пов’язаними з вживанням психоактивних речовин, і на спільноти, які борються з наслідками наркоторгівлі та організованої злочинності, є далекосяжним і складним. Центральне місце у вирішенні цієї проблеми займає необхідність прийняття науково обґрунтованого підходу, який надає пріоритет профілактиці та лікуванню.

Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиками та їх незаконним обігом, або Всесвітній день боротьби з наркотиками, відзначається 26 червня кожного року з метою посилення дій і співпраці для досягнення світу, вільного від зловживання наркотиками.

Давайте разом посилимо наші зусилля у боротьбі з глобальною проблемою наркотиків, керуючись принципами науки, співчуття та солідарності. Завдяки колективним діям і відданості науково обґрунтованим рішенням ми зможемо створити світ, де люди матимуть можливість вести здорове, повноцінне життя.




Переглядів: 42
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті