Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Реабілітація військових у Польщі стане системною та регулярною

Реабілітація військових у Польщі стане системною та регулярною
2 березня голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, Надзвичайний та Повноважний Посол України у Польщі Андрій Дещиця, інші українські дипломати зустрілися з керівництвом воєводства Нижня Сілезія (Польща), щоб обговорити розширення співпраці по реабілітації поранених військовослужбовців.

Також польська сторона передала українським військовим гуманітарну допомогу на суму 350 тисяч гривень.

«Ми хочемо зробити допомогу по реабілітації системною і регулярною. За статистикою спеціалістів, 80% військових, які отримали поранення потребують комплексної реабілітації. І допомога польської сторони буде для нас дуже вчасною і важливою На зустрічі з головою сеймику воєводства Нижня Сілезія Барбарою Здроєвскою та маршалом воєводства Цезарієм Пшибільскі ми домовилися, що спільна робота по оздоровленню наших хлопців продовжиться і надалі. Мова йшла про збільшення кількості людей, які зможуть оздоровитися у Польщі та про терміни їх перебування», - прокоментував результати зустрічі Євген Удод.

Цього ж дня українська та польська делегації відвідали українських військових, які зараз проходять реабілітацію у оздоровчих закладах воєводства Нижня Сілезія та пробудуть тут до 13 березня. Нагадаємо, загалом на оздоровлення у Польщі вже відправлено більше 80 військових. Перша група (45 чоловік) пройшли реабілітацію наприкінці 2014 року.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


шура  (05.03.15 19:35): Экс-глава Днепропетровского облсовета Удод скрывается в Польше под новым именем.
Евгений Удод получил паспорт на имя Ежи Удоцкого (Jerzy Udotsky) еще в апреле 2014 года, но переехал в Варшаву только в начале 2015, оформив сделку покупки загородного дома. Новое имение Удода расположено в живописном пригороде Варшавы - городе Podkowa Leśna (Лесная Подкова), который входит в варшавскую агломерацию.Как известно, в Украине Евгений Удод является фигурантом уголовного дела по факту штурма здания Днепропетровской облгосадминистрации 26 января 2014 года. Евгений Удод также подозревается в организации и спонсировании местных "титушек" для разгона Евромайдана в Днепропетровске.
Відповісти | З цитатою
вот так  (03.03.15 07:13): Очень сильно до %уя они в Польше налечатся особенно после того как поляков не пустили на Украину почтить память жертв Волынской резни. При этом их оскорбили и обвинили в фальсификации истории. Відповісти | З цитатою
Местный житель  (02.03.15 21:01): Они б баклажаны лучше войну остановили, а не калечили нашу молодежь! Відповісти | З цитатою
Ёж  (02.03.15 20:15): мне вот интересно Удода совесть не мучает? он пиарится на всем, эта погань жонглирует людьми, он только там где можно взять наживу и пиар пиар пиар Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (02.03.15 19:55): Это стратегический план? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті