Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
18:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровські бібліотекарі сядуть на велосипеди

Дніпропетровські бібліотекарі сядуть на велосипеди
«Велосипед – це тренажер для тіла, а книжка – тренажер для розуму». З таким гаслом дніпропетровські бібліотекарі рушать у подорож на велосипедах. 4 липня з 10.00 до 12.00 вони проїдуться по парку Шевченка, набережній, Монастирському острові, Фестивальному причалі та Європейській площі. Так активісти долучаться до Всеукраїнського велофлешмобу.

Про це повідомили у департаменті культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

Велофлешмоб організовує Центр «Вікно в Америку». Це проект Посольства США в Україні, що працює при Дніпропетровській обласній науковій бібліотеці. У ньому представлена колекція книжок, відеофільмів та листівок про американську культуру, мову, традиції. Брошури про діяльність центру бібліотекарі планують роздавати під час заходу. Так вони хочуть розповісти, що у центрі можна вивчити англійську, завести нових друзів, відкрити для себе нові горизонти.

«Вікно в Америку» є й в інших містах країни. Велофлешмоби вже пройшли у Тернополі та Луцьку. Долучитися до заходу у Дніпропетровську зможуть усі, хто має велосипед. Для цього не обов'язково працювати у бібліотеці, повідомляють у департаменті. Місце збору – проспект пр. Карла Маркса, 18, 4 липня о 10.00.

Gorod.dp.ua на Facebook.


песня  (04.07.15 21:13): а я сяду в кабриолет
и уеду куда-нибудь..
Відповісти | З цитатою
Молодцы  (03.07.15 19:35): Движение - это жизнь! Так надо каждый день Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті