Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чеські підприємці високо оцінюють оборонний потенціал Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

Про деталі співробітництва та можливі спільні проекти сьогодні говорили представники облдержадміністрації, Асоціації української оборонної промисловості та Асоціації оборонної промисловості Чехії.

За словами співголови правління Асоціації української оборонної промисловості Євгена Рокитського, чеська оборонна промисловість переживає проблеми, пов’язані зі зміною ринків збуту продукції.

«Зараз ми шукаємо шляхи спільного розв’язання проблем оборонного комплексу, його розвитку, щоб спільно працювати на українському ринку. Також вирішуємо проблему разом конкуренції з французькими, німецькими, американськими виробниками, що домінують на оборонних ринках країн НАТО та Європейського Союзу. Ми шукаємо конкурентні переваги, які зроблять нас сильнішими», - наголосив він.

Він наголосив, що Дніпропетровщина сьогодні стала осередком оборони України та має стратегічне значення для держави. Саме тому чеська делегація приїхала до регіону, щоб запропонувати працювати разом.

Технічний директор Чеської асоціації оборонної продукції Лібор Новак також підтвердив намір Чехії розвивати оборонну промисловість разом з Дніпропетровщиною.

«Ми приїхали, щоб разом з Дніпропетровською областю, Міністерством оборони і оборонними підприємствами розпочати більш тісне співробітництво для покращення ситуації в Україні», - зазначив він.

Gorod.dp.ua на Facebook.


чому я не сокіл ...  (01.09.15 01:49): днепропетровцы высоко оценивают чешское пиво, порно и авто ... Відповісти | З цитатою
Шилова  (27.08.15 15:37): Громадська організація «Правозахисна Група «СІЧ» 27 серпня оприлюднила сенсаційну заяву: колишній віце-прем'єр уряду Миколи Азарова Олександр Вілкул вкрав у Дніпропетровщини бренд «Петриківка».

"Як нам стало відомо, клан Вілкулів злочинно привласнив собі інтелектуальні права на всесвітню нематеріальну культурну спадщину ЮНЕСКО - бренд «Петриківка», в популяризацію якого було вкладено величезну суму бюджетних грошей", - йдеться в заяві.

Наразі культурно-історичне надбання нашого регіону зареєстровано на громадську організацію «Агенція регіонального розвитку Дніпропетровської області». Членом правління цієї маловідомої структури є Муксімова Ірина Володимирівна– дружина топ-менеджера родини Вілкулів Андрія Муксімова, що зараз працює виконавчим директором фонду Вілкула «Українська перспектива».
Відповісти | З цитатою
не понятливый  (27.08.15 09:11): Заглавия говорят сами за себя:" Чешские предприниматели высоко оценивают оборонный потенциал Днепропетровщины", а выше: -" Работники Южмаша 4 месяца не получают зарплаты". Я думаю, коментарии излишни! Відповісти | З цитатою
К  (27.08.15 08:42): шок! Всё ясно без слов... Відповісти | З цитатою
О, БЛИН, КАКА ТО КАКА  (27.08.15 07:32): ..чешская оборонная промышленность переживает проблемы, связанные с изменением рынков сбыта продукции.. Відповісти | З цитатою
mig13  (26.08.15 21:54): Днепропетровску настолько наплевать на чешских предпринимателей как и чешским прыдпрынимателям на Днепр.Тратят только бюджетные деньги-в гости ездят друг к другу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті