Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

20 дітей з родин військових та переселенців відпочинуть та оздоровляться в Польщі

20 дітей з родин військових та переселенців відпочинуть та оздоровляться в Польщі
18 вересня 20 дітей з родин військових – учасників бойових дій на Сході країни та переселенців відправились на відпочинок і оздоровлення до Польщі. Протягом 10 днів вони перебуватимуть у дитячому таборі на території комплексу «Дім Насутув» (Люблінський повіт).

Поїздка стала можливою завдяки домовленостям голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода з проектом «Разом з Україною. Гуманітарна допомога» Фонду Духовної Культури Пограниччя (м. Люблін, Польща).

Дітям нададуть психологічну підтримку і влаштують насичену пізнавальну програму: екскурсії одним з найкрасивіших міст Польщі Любліном, відвідування місцевих замків, підземель та музеїв, дружні зібрання біля вогнища, заняття з вітражів та бджолярства, футбол, практичні уроки з надання першої долікарської допомоги.

«Ми продовжуємо надавати допомогу родинам, які постраждали через бойові дії на сході України. Розуміємо, що найбільшої підтримки та психологічної допомоги потребують саме діти, які у ранньому віці пережили вся тяготи війни. Не можна допускати, щоб на їх світогляд та формування вплинула війна. Тому робимо все можливе, аби вони якомога швидше позбавилися сумних спогадів», – зазначив Євген Удод.

Нагадаємо, це вже третя поїздка дітей з родин, які постраждали від бойових дій на сході України на оздоровлення до Польщі. Протягом 2014-2015 років у здравницях воєводства Нижня Сілезія вже побувало 15 дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


стоик  (18.09.15 21:13): В этом мировозрениии по отношению к детям Е.Удоду большой плюс. Відповісти | З цитатою
Снегурочка-дурёха  (18.09.15 20:49): Не было бы войны - когда б те дети ту Польшу увидели воочию.. Всё, шо ни делается,- к лучшему.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті